Mellnagyobbítás implantátummal (inzulinrezisztencia és PCOS)

2015-10-27

Tisztelt Doktor úr! 25 éves nő vagyok, nagyon pici mellekkel. Sajnos egyre jobban zavar a méretük, ezért mellnagyobbító műtétet szeretnék, viszont 2-3 éven belül gyereket is. Érdemes-e megcsináltatni előtte a melleimet? Hízásra nem igazán vagyok hajlamos, meg nem is szeretnék hatalmas melleket csak átlagosakat. A másik problémám az lenne hogy inzulinrezisztenciám és PCOS betegségem van. Rendszeresen Merckformin tbl-t szedek. Lehetnek-e kizáró okai ezek a betegségek a műtétnek? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Mária


PMA

Kedves Mária!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését, küldöm mellékelve s az alábbiakban a fontosabb tudnivalókat. Kérdésére válaszolva, lehet mellműtéte gyermekvállalás előtt is, sőt ha zavarja érdemes, mert teljesebb életet élhet szebb keblekkel.

A szoptatásban nem fogja zavarni az implantátum. Esetleg utána korrekcióra lehet szükség, de miután nem hízékony, nem feltétlenül. A cukorbetegség sem akadály, de az előkészületeket és utókezelést fokozottan kell szervezni. További kérdéseire egy konzultáció keretén belül kap bőséges választ. Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.

Pataki doktor előjegyzése nagyon telített, jelenleg decemberre tudok időpontot adni, vagy várólistára tudom venni. A műtét konkrét összegét Doktor úrral tudják megbeszélni a konzultáció során.

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.