Mellnagyobbítás implantátummal

2015-09-03

Kedves Doktor Úr! Mellnagyobbításon gondolkodom. Az ár függ attól, hogy mekkorát szeretnék? Mikor mehetek dolgozni a műtét után? Mennyivel előre kell bejelentkezni és hány napot kell a klinikán töltenem, gyorsan munkába kell állnom és ezt meg kell oldanom. Halottam, hogy menstruációkor nem lehet operálni, igaz-e ez? Egyik barátnőmnek francia implantátuma van, mind aggódom, hogy melyiket válasszam. Tudna tanácsot adni ? Köszönettel: Marianna


PMA

Kedves Marianna!

Köszönjük megkeresését!
Az ár nem függ a nagyságtól, de pl. az implantátum fajtájától, textúráltságától már igen.
Doktor úr előjegyzése nagyon telített, igyekszünk minden páciensünknek rugalmasan időpontot biztosítani. Első körben konzultációra kell jönnie, ez egy egyórás vizsgálat-beszélgetés Doktor úrral, ezt követően tudunk műtétre adni Önnek időpontot.

Műtét után kb. 2 hét szabadság szükséges, amennyiben könnyű munkát végez, és nem jár fizikai leterheltséggel, akkor 2-3 hét után már tud dolgozni. A műtét után egy éjszakát kell kórházban tölteni
A menstruáció első napján nem ideális a műtétet elvégezni, de nem is kizáró tényező.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell. Doktor úr Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozik.

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike rendelkezésre áll, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.