Mellnagyobbítás implantátummal, külföldön élő pácienseinknek

2016-08-02

Tisztelt Doktor Úr! Kérdéseim a következők: Szeretnék egy mellnagyobbító műtétet elvégeztetni ami egyenlőre 2 dolog függvénye. Külföldön élek és dolgozok. A műtétet december végén ( amennyiben lehetséges) vagy január elején szeretném elvégeztetni, természetesen ha nincs egyéb akadálya. A promblémám ezzel az, hogy 2 hétig szabadságon leszek ebben az időszakban de a fennmaradó 4 hét ( kontroll, varratszedés) nem tudom, hogy megoldható mivel abban az időszakban munkanélküli ellátásra leszek jogosult. Ennek feltétele azonban az, hogy nem tartozkodhatok más országban, vagy ha beteg vagyok akkor azt táppénzes papírral igazolnom kell. Működik ez egyáltalán? A másik problémám a nagyobb. Nehéz fizikai munkát végzek. Nagy és nehéz tárgyakat emelgetek és forgatok. Lehet e ebből esetleg később prombémám, vagy a 6 hét leteltével (problémamentes gyógyulást követően), bármilyen munkát végezhetek? Az idei év augusztusában is Magyaoroszágon leszek, így gondoltam akkor esetleg kérhetnék konzultációs időpontot ha a fent említett problémák orvosolhatóak. Válaszát köszönöm! Üdvözlettel: Katalin


PMA

Kedves Katalin!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését,  küldöm mellékelve s az alábbiakban a fontosabb tudnivalókat.

Sok kérdésére egy konzultáció keretén belül kap bőséges választ.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell.

Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.

Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.

Pataki doktor előjegyzése nagyon telített, Magyarországon élő pácienseinket is várólistára tudom venni, és ha megüresedés van, akkor tudjuk értesíteni. Pataki doktor mellett Dr. Fekete Attila is végez mellnagyobbítást a Premium Plasztikai Sebészeten, több mint 20 éves plasztikai és helyreállító sebészeti tapasztalattal.

Amint megüresedik egy hely az Ön által megjelölt augusztusi időszakban, azt felajánljuk Önnek, de decemberben legkésőbb tudjuk fogadni, és a műtétet is meg tudjuk oldani január elején.

Külföldön élő pácienseinknek nagy rutinnal szervezzük műtétjeiket, akár úgy is meg tudjuk oldani, hogy egyik nap megérkezik, aznap lenne a konzultáció, másnap a szükséges vizsgálatok, (labor, mellultrahang, stb.), és akár a rá következő napon a műtét is megtörténhet. 2-3 kontrollvizsgálatot követően, akár haza is utazhat. Ez nem több idő, mint 2 hét. Otthon tud gyógyulni még, táppénzre menni, angol nyelven adunk zárójelentést és igazolást is, melyet a kinti háziorvosnak elvileg el kell fogadnia.

Azonban megterhelő fizikai munkát 6 hetet követően fog tudni csak végezni. Előbb nem ajánlott, mert esetlegesen veszélyezteti a műtét és a teljes gyógyulás kimenetelét.

A min. 2 hét Magyarországon tartózkodás javallott.

Kérem, töltse ki a mellékletben lévő kérdőívet és legyen szíves visszaküldeni email-ben, valamint ha nem érzi kellemetlennek, csak a melléről kérünk szépen képet (arc nélkül), és Doktor úr szívesen véleményezi esetét, és esetleg konkrétabb műtéti árat is tud mondani. (természetesen fotóját teljes diszkrécióval kezeljük).

Hasznos információkat talál ezen a linken:

Mellnagyobbítás előtt és után

Alább küldöm a rendelő térkép linkjét:

http://www.drpataki.hu/kapcsolat

Várom szíves visszajelzését!

Üdvözlettel:

 

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.