Mellnagyobbítás küföldön élőknél

2016-07-19

Tisztelt Doktor Úr! Kérdéseim a következők. Szeretnék egy mellnagyobbító műtétet elvégeztetni ami egyenlőre 2 dolog függvénye. Külföldön élek és dolgozok. A műtétet december végén ( amennyiben lehetséges) vagy január elején szeretném elvégeztetni, természetesen ha nincs egyéb akadálya. A promblémám ezzel az, hogy 2 hétig szabadságon leszek ebben az időszakban de a fennmaradó 4 hét ( kontroll, varratszedés) nem tudom, hogy megoldható mivel abban az időszakban munkanélküli ellátásra leszek jogosult. Ennek feltétele azonban az, hogy nem tartozkodhatok más országban , vagy ha beteg vagyok akkor azt táppénzes papírral igazolnom kell. Működik ez egyáltalán? A másik problémám a nagyobb. Nehéz fizikai munkát végzek. Nagy és nehéz tárgyakat emelgetek és forgatok. Lehet e ebből esetleg később prombémám, vagy a 6 hét leteltével(problémamentes gyógyulást követően ) bármilyen munkát végezhetek? Az idei év augusztusában is Magyaoroszágon leszek, így gondoltam akkor esetleg kérhetnék konzultációs időpontot ha a fent említett problémák orvosolhatóak. Válaszát köszönöm!


PMA

Kedves Annabella!

 Elnézést a késői válaszért.
Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését,  küldöm mellékelve és az alábbiakban a fontosabb tudnivalókat. Több kérdésére egy konzultáció keretén belül kap bőséges választ.
Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell.
Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.
Számos, a témakört érintő kérdésben tájékozódhat honlapunkon itt:
Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.
A nehéz súlyok emelgetése miatt elképzelhető, hogy Önnek speciális beültetési módszerre és speciális felületű implantátumra lesz szüksége.
Pataki doktor előjegyzése nagyon telített, Magyarországon élő pácienseinket is várólistára tudom venni, és ha megüresedés van, akkor tudjuk értesíteni.
Miután Ön külföldön él, ezért ez a várólistás megoldás Önnek nem megfelelő. Jelenleg Doktor úr előjegyzése jövő márciusig tele van. Pataki doktor mellett Dr. Fekete Attila is végez mellnagyobbítást a Premium Plasztikai Sebészeten, több mint 20 éves plasztikai és helyreállító sebészeti tapasztalattal.
Önnek decemberben lenne jó a műtét, mely hónapban az utolsó műtéti nap 12.08-a. (jelenleg tele van, persze lemondás mindig lehet). Januárban nem tud sajnos jönni, amit fel tudok jelenleg ajánlani, az a 2017.02.23-a.
Augusztusban Doktor úr részben szabadságon, részben külföldön egy misszióban tartózkodik, de mindenképpen jelzem Önnek, amennyiben szeretné, hogy ha augusztusban mégis tudnánk fogadni. A mellnagyobbítás küföldön élőknél több előszervezést igényel. Külföldön élő pácienseink műtéteit nagy rutinnal szervezzük. Akár úgy is meg tudjuk oldani, hogy egyik nap megérkezik, aznap lenne a konzultáció, másnap a szükséges vizsgálatok, (labor, mellultrahang, stb.), és akár a rá következő napon a műtét is megtörténhet. 2-3 kontrollvizsgálatot követően, akár haza is utazhat. Ez nem több idő, mint 1-2 hét. Otthon tud gyógyulni még és esetleg táppénzre tudja vetetni magát. Angol nyelven adunk zárójelentést és igazolást is, melyet a kinti háziorvosnak elvileg el kell fogadnia.
Azonban megterhelő fizikai munkát 6 hetet követően fog tudni csak végezni. Előbb nem ajánlott, mert esetlegesen veszélyezteti a műtét és a teljes gyógyulás kimenetelét.
Mikor tudna Magyarországon tölteni biztosan min. 1-2 hetet? Csak januárban, vagy esetleg a február is szóba jöhet?
Kérem, töltse ki a mellékletben lévő kérdőívet és legyen szíves visszaküldeni email-ben, valamint, ha nem érzi kellemetlennek, csak a melléről kérünk szépen több oldalról készített képet (arc nélkül), és Doktor úr szívesen véleményezi esetét, esetleg konkrétabb műtéti árat is tud mondani.
Alább küldöm a rendelő térkép linkjét:
Várom szíves visszajelzését!
Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.