Mellnagyobbítás külföldieknek

2017-05-21

Tisztelt Doktor Úr! 23 éves vagyok. Mellnagyobbítást szeretnék. Mivel külföldön élek ésdolgozom, a műtét az ősszel (október 10.-től) lenne nekem megfelelő, akkor tudnék Magyarországra utazni. Lenne pár kérdésem: - A műtét előtti szükséges vizsgálatok (vérvétel stb.) megoldhatók-e Önöknél? - Felszívódó varratra van e lehetőség? - Lehetséges-e, hogy egyik nap részt veszek a konzultáción és pár napon (1-2) belül sor kerüljön a műtétre? - milyen anyagú, formájú és korszerű implantátummal dolgozik ? - Mennyi ideig kell Magyarországon tartózkodnom? (Maximum 8-10 napot tudnék maradni.) Válaszait előre is köszönöm. Üdvözlettel, Dóra


PMA

Kedves Dóra!

Pataki doktor nevében köszönjük a kérdéseket. Próbálunk segíteni. Sok külföldön élő magyar vendégünk volt és van. A megadott időpontokban elvileg lehetséges egy mellplasztikai műtét. Amennyiben minden bizonnyal egy felvarrás nélküli mellimplantátum beültetésről van szó és ön egészséges fiatal nő, akkor Doktor úr elfogadja az, hogy mellplasztikai konzultáció után néhány nappal kerüljön sor a műtétre. Közben a vérvétel és a mellurahang megszervezhető, illetve ezeknek eredményéve tud jönni konzultációnkra. Amennyiben lehetősége nyílik fotót küldeni, nyitottak vagyunk egy virtuális állapotfelmérésre és tanácsadásra is. Amennyiben tehát úgy gondolja, szívesen adunk időpontot a műtétre és az előtte lévő napokban egy konzultációra, valamint megszervezzük kötelező vizsgálatait.  Felszívódó fonalat tudunk használni, azonban a reguláris kontrollvizsgálatokon az optimális eredmény eléréséhet érdemes részt venni, ezekre hazarepülni. Egyszerű esetben egy hét-tíz nap itthon tartózkodás után egy 3-4 hetes kontroll, majd egy 3 hónapos kontroll szükséges.
Engedje meg, hogy általánosságban néhány szót ejtsünk az implantátumok anyagáról
Mellnagyobbítás többféle mellimplantátum beültetésével végezhető, a választék a plasztikai sebészet dinamikus fejlődésével folyamatosan bővül. A legjobb minőségű szilikon mellimplantátumok több, mint 100 minőségellenőrzési ponton mennek keresztül, gyártási folyamatuk az űrtechnológiával vetekszik.
Mi az implantátummal végzett mellnagyobbításhoz (méretnövelő emlőplasztikához) a szilikon implantátumok új generációját használjuk plasztikai sebészetünkön.
Klinikánkon az új mellméret kialakításánál minden esetben a hölgyek testalkatát vesszük figyelembe. Leggyakrabban cseppformájú, úgynevezett anatómiai implantátumot használunk, mely a leginkább természetes formát eredményezi. 3 cm es mellzsír vastagság alatt a természetesség eléréséhez véleményünk szerint mindenképpen az anatómiai implantátum választandó. Ugyanakkor testalkattól és mellalkattól függően, valamint egyéni igényekhez igazodva, ritkábban egy kerek implantátum adhat szebb és a páciens számára tökéletes eredményt.

Mindezekről a személyes konzultáció keretein belül informálódhat.

Információgyűjtésre javasoljuk még a : mellnagyobbítás  oldalunkat is!

Üdvözlettel,

Krisztina

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.