Mellnagyobbítás Mentor Tex-szel

2013-05-07

Tisztelt Doktor Úr! 8 évvel ezelőtt volt egy mellnagyobbító műtétem. Azt hiszem valamilyen Mentor Tex vagy ilyesmi nevű impl. van. Kérdésem az lenne, ha nem okoz semmilyen problémát ki kell ezt cserélni valaha? Köszönöm előre is a választ! Tisztelettel!


dr. Pataki Gergely

Tisztelt Hölgyem !

A Mentor cég 8 évvel ezelőtt is megbízható termékeket (implantátumokat) gyártott. A “Tex” a texturált implantátumot jelenti, mely jobban kitapad és “beépül a szövetekbe”, mint a régebbi sima felszínű implantátumok.
Ha nem okoz semmi panaszt és az évenkénti mammográfia/mellultrahang vizsgálat sem mutat semmi problémát, akkor a következő években nem kell cserélni.
A McGhan (Allergan) és a Mentor olyan minőséget gyártott nyolc éve, amely valószínűleg még legalább ugyanennyi időt a szervezetében maradhat. Nem minden mellimplantátumról mondható el ugyanez sajnos.
A mai legjobb, FDA (Az Amerikai Gyógyszerügyi Hatóság- az egyik legszigorúbb minőségbiztosítási rendszer) engedélyekkel rendelkező mellimplantátumok között van élettartam garanciás, azaz legjobb tudásunk szerint, legóvatosabb becsléseink szerint is több évtizedig az élő szervezetben maradhatnak.
A legkorszerűbb mellimplantátumok fejlesztési és minőségbiztosítási módszerei/protokolljai az űrhajózási technológiákkal vetekednek.

Az implantátumcseréről honlapomon itt olvashat :
http://www.drpataki.hu/implantatum-csere

Minden jót az implantátum viseléséhez !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.