fbpx

Mellnagyobbítás sajátzsírral

2015-09-03

Tisztelt Doktor Úr! Én egy három gyerekes anyuka vagyok a terhesség és a szoptatás nagyon megviselték a melleimet és nem vagyok már velük megelégedve és sajnos sokkal kisebb lett mind volt és már fürdőruhát sem veszek fel. Olyan kérdésem lenne, hogy mit javasolna? A mellnagyobbítás érdekelne engem és hallottam a saját zsírból megnagyobbításról hogy ez meddig tartós? Vagy inkább jobb az implantátum? Válaszát előre is köszönőm Mária


PMA

Kedves Mária!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését.

A mellnagyobbításnak több alternatívája van. Akkor javasoljuk a sajátzsír visszatöltést, ha nem szeretne szilikon implantátumot és realisztikus elvárásai vannak. Nem mindenki alkalmas a mikrostruktúrális sajátzsír visszaültetésre. (ha pl. nagyon vékony, vagy lényegesen nagyobb melleket szeretne, vagy meg van ereszkedve a melle, akkor csak felvarrással kiegészítve stb.)

Egy konzultáción szívesen látjuk, ahol átbeszélheti a részleteket Pataki doktorral. Egy mellimplantátum választható méret, forma és pozícióválasztással, ezt pontosítani is a vizsgálat és a beszélgetés során kell. Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan

Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő több száz féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.
A sajátzsír visszatöltésről informálódhat az alábbi honlapon:
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-uj-modszerekkel

Néhány további fontos információ:

A műtétet követően 6 hétig kompressziós ruha és gyógymelltartó viselése szükséges a zsírleszíváson átesett területeken.

Fontos az is, hogy van e elég zsírja a látványos beavatkozáshoz. Esetleg őssejtdúsított zsírszövet visszaültetése is szóba jöhet.

Rendelőnk megközelíthetősége:
thttp://www.drpataki.hu/kapcsolat

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.