Mellnagyobbítás trombózis és fogamzásgátló esetén

2017-02-06

Tisztelt Doktor Úr! Mellimplantátum beültetésén gondolkodom. Mivel kórelőzményemben mélyvénás trombózis szerepel, kérem az alábbiak alapján ítélje meg, kizáró tényezője lehet-e ez egy mellnagyobbító műtétnek. 4-5 éves hormonális fogamzásgátló szedése után teherbe estem, és annak 35. hetében mélyvénás trombózist kaptam. Későbbi alaposan kivizsgáltattam magam, semmilyen véralvadási zavart nem állapítottak meg, nem is kell véralvadásgátlót szednem, a trombózis amiatt alakult ki, hogy a terhesség során megduplázódott vér mennyiségét a szervezetem nem tudta keringetni. Mindez 25 éves koromban történt, most 38 éves leszek májusban. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a mellbimbóim körül néhány apró fekete szőrszál van, amiket szemöldökcsipesszel szoktam kiszedni, de újra visszanőnek és gyakran a bőr alatt. Ez okozhat-e gondot mellimplantátum behelyezésnél, illetve a későbbiekben. Megtisztelő válaszát várva, köszönettel: ZS.


PMA

Kedves Hölgyem !

Egyik Ön által leírt probléma, állapot sem kizáró tényező mellplasztika, mellnagyobbítás esetén.

Véralvadásgátló gyógyszerre/injekcióra lehet szüksége a műtét közeli napokban a mélyvénás trombózis rizikójának csökkentésére.

További kérdésével, kérésével forduljon hozzánk bizalommal!

 

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.