Szörnyen sikerült máshol a mellnagyobbításom

2014-06-24

Kedves Doktor úrnak. Máshol végeztettem 2 hete mellnagyobbítást. Sajnos nagyon kétségbe vagyok esve mert akárhányszor meglátom magam rám jön a sírás mivel nem erre a méretre számítottam. Lehet hogy én nem tudtam megmagyarázni mivel mint említettem hogy itt máshogy méreteznek nekem egy 75 B-es telt méretem volt es egy 75 C-s TELT méretet szerettem volna ez egy alig alig 75 C-s igen szegény méret lett. Egy 250 ml -es implantátumra 350 ml -es méretet választottam, mellkasom 67 cm. Ha belegondolok hogy a műtét sem kellemes amit az ember nem szívesen el át es belegondolni egy másikba tényleg nagyon el vagyok keseredve. A szám is csúnyán össze volt szurkálva meg a nővérke is megjegyezte a klinikán ez sem fordult meg velem elő soha mert nagyon szépen töltöttek mindig egyetlen egy nyom nélkül. Ennél rosszabbul talán nem is mehettek volna a dolgok es tényleg vigasztalhatatlan vagyok!!! Eleonóra


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !
A gyógyulás első hat hete alatt sok türelem szükséges. Javasoljuk, hogy legyen nagyobb türelemmel. Ne legyen alig 2 és fél héttel a műtét után elkeseredve, hiszen melle formája, helyzete és a mellkashoz viszonyított látszólagos mérete hónapok alatt áll be. Bízzon orvosa szemmértékében.
Egy 250 ml -es implantátumra 350 ml -es méret is sok lehet egy 70 cm nél kisebb körfogatú mellkasra és olyan vékony alkatra, amilyen az Öné. Természetesen egy 400 feletti implantátum is szóba jövet, ha Ön erre alkalmas méretekkel és szövetekkel rendelkezik. Persze függ ez az implantátum alakjától is.
Adott esetben a 350-es implantátum is a felső határokat feszegetheti. Ilyenkor a mell oldalál és a dekoltázsnál még hetekig fennálló ödema (szöveti vizenyő) miatt meg nem látja 2 es fel hetesen a méretet, sőt a melltartó is “elnyomja”. Javasoljuk, hogy legyen nagyobb türelemmel !

Az ajkat tűszurasokkal lehet feltolteni es ebbol tobb precizebben adott kellhet! A tűszúrások nyomai hamar elmúlnak.

Mi úgy véljük, hogy egyáltalán nem mentek rosszul a dolgok, hiszen semmilyen szövődmény nem lépett fel, és minden annak rendje-módja szerint zajlik.

Fontosnak tartjuk, hogy visszamenjen kezelőorvosához kontrollra, ez az utánkövetés miatt nagyon fontos!

Szép napot!

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.