Mellnagyobbítás után fogműtét

2016-05-25

Kedves Doktor Úr! Mellnagyobbítás után leghamarabb mikor lehetséges a bölcsességfog kiműttetése? (a műtét nem altatásban történne) Nagyjából másfél hónapig tartózkodom Magyarországon és mindkét dolgot szeretném elintézni, csak nem tudom kizáró ok-e a kettő egymást követően. Nagyobb esély van ilyenkor a baktériumok elszaporodására? Köszönettel: Hajnalka


PMA

Kedves Hajnalka!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!

Dicséretes, hogy ilyen körültekintő e két műtét összefüggéseit keresve. Igen, mindenképp fontos a sorrend, hiszen a fogműtéteknél nagyobb a fertőzésveszély, és a kontrollok mennyisége is összehasonlítást igényel a két műtét tekintetében, hiszen a mellnagyobbítás után hetente kontroll szükséges, míg a fogműtétnél nincs ilyen sűrű kontroll.

Nagyon sok külföldről érkező páciensünk van, így bőséges tapasztalattal rendelkezünk e beavatkozások megszervezésében. Itt tartózkodása elején kellene a mellműtétet elvégezni, hogy a 6 hetes kontroll még a doktoránál megtörténhessen! Ennek az előkészítése: a megfelelő konzultáció (Skype-on is, majd érkezéskor személyesen), friss vérkép és mellultrahang vizsgálat, persze a sok levélváltás mellett.

A műtétet követő 3. vagy 4. héten megtörténhet a fogműtét is, így kontrollokra is marad 2-3 hét.

A mellplasztikai beavatkozásokról részletes információt talál a drpataki.hu/mellplasztikainfo oldalunkon.

Az implantátummal történő mellnagyobbításról ide kattintva olvashat bővebben:

Mellnagyobbítás implantátummal

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.