Mellnagyobbitás utáni deformáciò

2016-07-07

Tisztelt Doktor Úr! Külföldön elô 20 éves lány vagyok. Magyarországon lett egy mellnagyobbítò mûtétem, ami pár napon belül 4 hetes lesz. Még a varratok is bent vannak.De csak az elsô 2 hétben tudam Magyarorszàgon maradni. 485cc extra kerek lett betéve, félig izom félig mirigyek alá. De viszont a bal mellem az elsô naptòl kezdve levan ragasztva nyomó ragasztóval,mivel felljebb van mint a jobb mellem. A visszautazásom elött a jobb mellemre is lett téve ilyen ragasztás,és nem értem, hogyha a bal mellemnek kell lejjebb csúsznia akkor miért lett a jobb is leragasztva. Viszont a ragasztás már elég gyengén tart, és ezmiatt màr bandázst is viselnem kell. Kicsit tartok tôle,hogy ez az állapot îgy fog maradni, mivel nincs lehetôségem kontroll vizsgálatokra járni. És mind emelett, volt már szerencsem melltartò nélkül megnézni a melleimet, és a mellbimbòim nem egy helyen vannak,a jobb bimbòm jòval felljebb van mint a bal. Ez gondolom a ragasztások vegétt van. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Barbara


PMA

Kedves Barbara!

Köszönjük megkeresését.

4 héttel mellműtéte után még korai lenne végső állapotról beszélni. 3-6 hónap alatt alakul ki a mell végső formája.

Pataki doktor pácienseit műtét után nagyon sokszor kontrollálja (5. nap, 2, 4, 6 hetesen, 3. és 6. hónapban, majd 10 éven keresztül minden évben).

A kontroll ugyan olyan fontos, mint maga a műtét. Kérem, ha teheti keresse fel kezelő orvosát, és beszélje meg vele a továbbiakat. Amennyiben az állapota nem változik és az eredménnyel továbbra is elégedetlen, akkor feltehetően egy korrekciós műtétre lesz szüksége, de ezt előre megmondani nem lehet.

Kérem, legyen türelemmel néhány hétig, és ha nem lesz semmilyen javulás, valamint nem szeretne visszamenni előző orvosához, akkor szívesen fogadjuk egy konzultációra.

Abban tudna Doktor úr segíteni jelenleg, ha küldene melléről egy fotót, melyen jól látszik az aszimmetria, jobban tudná véleményezni (természetesen arc nélkül).

 

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.