Mellnagyobbítás vélemény fotó alapján

2016-04-06

Kedves Sarolta, Mai telefonbeszelgetesunk alapjan kuldok ket fotot magamrol es egyet, amilyen format szeretnek. Termeszetes hatast kelto, de felul is a szeles lapos mellkasomnak teltseget ado format szeretnek, kb akkorat, mint a csatolt foton. Ne latszodjon termeszetesen a szele es ne legyen tulszabalyos gomb, mert az nem hiteles. Nagyon megkoszonnem, ha mondana velemenyt, meretet es format, amit behelyezne, a doktor ur. Szeretnek elmenni konzultációra. Köszönettel: Csenge


PMA

Kedves Csenge!

Sajnos a megküldött fotó nem a megfelelő szögből készült, így nehezen lehet pontosan megállapítani a mell megereszkedettségét. Állagát, illetve az izom vastagságát pedig egyenesen lehetetlen. Azt csak egy személyes konzultáción lehetne.

Nyilván vannak határok, de ma a rendelkezésre álló több, mint ezer különböző méretből és formából – ha azokat pontosan, megfelelő technikával ültetjük be – szinte bármilyen mellformát és nagyságot ki lehet alakítani.

Az Ön esetében valószínűleg egy magas projekciójú anatómiás implantátum lenne ideálisabb a cél eléréséhez, mint egy kerek, mert szebb, természetesebb eredményt adhat, főleg nagyobb implantátum választása esetén.

Méretet a pontos mellkas adatok hiányában miatt lehetetlen mondani az interneten keresztül.

Csakis prémium minőségű, élettartam garanciás implantátumokat ültetünk be. Német és amerikai implantátumokat preferálunk azok kiemelkedő minősége miatt. Ezeket az implantátumokat anatómiás formában nehezebb behelyezni, és drágábbak is.

Doktor úr reméli, hogy egy konzultáció keretein belül tud választ adni a felmerülő kérdésekre. Árakat az csakis annak során tudunk mondani egyéni jellemzők miatt.

Bővebb információt itt talál:

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.