Mellnagyobbításon gondolkodom

2015-09-14

Kedves Doktor Úr! Mellnagyobbításon gondolkodom. Szeretnék érdeklődni az árakról. (Függ-e az ár az implantátum méretétől?) Októberben tudnék szabadságot kivenni, akkor van-e lehetőség a műtétre. Mikor mehetek dolgozni a műtét után? Mennyivel előre kell bejelentkezni és hány napot kell a klinikán töltenem, mert kisgyerekem van és ezt meg kell oldanom? Halottam, hogy menstruációkor nem lehet operálni, igaz-e ez? Egyik barátnőmnek Sebin a másiknak Motiva implantátuma van, mind a kettő szép lett, de nagyon elvékonyodtak a szövetek és nem hatnak természetesnek. Egy másik barátnőmnek Ön csinálta, az meseszép és természetes, azt mondja, hogy német implantátumot kapott. Nem tudom melyiket válasszam. Ön melyiket ajánlaná? Tisztelettel, Virág


PMA

Kedves Virág !

Nagyon köszönjük megkeresését!
A válaszokat kérdései után találja.
Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:

Pataki doktor

Kedves Doktor Úr!

Mellnagyobbításon gondolkodom. Szeretnék érdeklődni az árakról. (Függ-e az ár az implantátum méretétől?)

Nem, a mérettől nem, de az implantátum fajtától, texturáltságtól igen.

Októberben tudnék szabadságot kivenni, akkor van-e lehetőség a műtétre. Mikor mehetek dolgozni a műtét után?

Jelenleg októberre sajnos nem tudunk műtéti időpontot adni, csak abban az esetben, ha lenne lemondás. November végére tudnék adni Önnek konzultációs időpontot és decemberre műtéti időpontot. Műtét után kb. 2 hét szabadság szükséges, amennyiben könnyű munkát végez és nem jár fizikai leterheltséggel, akkor 2-3 hét után már tud dolgozni.

Mennyivel előre kell bejelentkezni és hány napot kell a klinikán töltenem, mert kisgyerekem van és ezt meg kell oldanom?

A műtét után egy éjszakát kell kórházban tölteni

Halottam, hogy menstruációkor nem lehet operálni, igaz-e ez?

A menstruáció első napján nem ideális.

Egyik barátnőmnek Sebin a másiknak Motiva implantátuma van, mind a kettő szép lett, de nagyon elvékonyodtak a szövetek és nem hatnak természetesnek. Egy másik barátnőmnek Ön csinálta, az meseszép és természetes, azt mondja, hogy német implantátumot kapott. Nem tudom melyiket válasszam. Ön melyiket ajánlaná?

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell. Kizárólag prémium minőségű implantátummal és élettartam garanciával dolgozunk.
http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas-elott-es-utan
Mivel kórházunkban az anatómiás és kerek implantátumoknál szóba jövő 720 féle méret és forma nagyjából mindegyike áll rendelkezésre, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.

Köszönettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.