Mellplasztika

2011-02-07

Üdvözlöm Dr.Úr ! Én egy 20 éves lány vagyok elégedett vagyok a mellem alakjával , de a teltségével nem :( érdeklődnék , hogy mondjuk egy D-kosarú méret nekem most 75/B köbcentiben nem tudom ez mennyinek felel meg, körülbelül mennyibe kerül szilikonnal-műtéttel-gyógyszerekkel mindennel együtt? Illetve ilyen fiatalon lehet valamilyen veszélye? Esetleg gyermeknél a szoptatást befolyásolhatja, mert olyan 10 múlva szeretnék majd gyereket. Válaszát köszönöm Üdv Timi


PMA

Kedves Timea !

A mellnagyobbításnak ma már több alternatívája van. Az Ön által leírt méretváltozást azonban valószínűleg csak implantátummal lehet elérni. Az árak általában egyénre szabottak, a plasztikai sebésztől és az implantátum minőségétől függenek leginkább. A mellimplantátumról sok millió elvégzett műtét után ki lehet jelenteni, hogy semmilyen komoly veszéllyel nem jár. Az általános műtéti kockázatról természetesen beszélni kell egy konzultáción. Sok nő szoptat mellimplantátummal.
Amennyiben gondolja, kérem jelentkezzen be egy személyes tanácsadásra, ahol még részletesebben tájékoztathatom a beavatkozásról.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.