Mellplasztika: férfi melleket szeretnék

2013-08-08

25 éves lány vagyok és plasztikázni szeretném a mellemett,vagyis leszeretném vetettni de, nézen is ki jól pl. Férfi melleim legyenek lehet hülyén hangzik csak nem tudom szak nevét! És hogy mennyibekerűl a műtét! És van e kockázata enek a műtétnek! Köszönöm


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Amit leír, az alapján a tranzszexualitás diagnózisára és nemátalakító műtétsorozatra tudok gondolni, melynek első állomása a női mellállomány eltávolítása és a mell férfi mellé, vagy ahhoz hasonlóvá való formálása a plasztikai sebészet módszereivel .
A tranzszexuális egyének (nem összetévesztendő a tranzvesztitizmussal) nemátalakító műtéteit adott esetben finanszírozhatja a TB, mivel betegségként klasszifikáljuk. A betegséget diagnózisát egy orvoscsoport mondja ki, mely követően a páciens sok hónapon keresztül tartó hormonkezelésen esik át. Ezt követheti a melleltávolító műtét, majd adott esetben, további műtétek követhetik ezt, szükség esetén később egy péniszképző plasztikai műtét is.
A tranzszexualitás ritka állapot, ha ilyennek érzi magát, tájékozódjon betegsége kritériumairól és forduljon először háziorvosához, aki pszichiáter, pszichológus és endokrinológus állásfoglalását fogja kérni.
A plasztikai sebész csak a diagnózis felállítása után tud majd segíteni.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.