fbpx

Horrorisztikus hatású melleket kaptam, segítsen!

2013-07-06

Tisztelt Doktor Úr! Egy speciális kérdéssel fordulok Önhöz. Három héttel ezelőtt mellnagyobbításon vettem részt, egy ismerősök által ajánlott budai klinikán. Az eredmány sajnos hatalmas csalódást kelt bennem. A kívánt hatás egy természetes, a test arányaihoz ilő méret kialakítása volt. Az elért eredmény: egy hatalmas, lufiszerű, horrorisztikus hatású mell lett. az adataim a következők: 39 éves vagyok, nem szültem, 154cm és 46 kg vagyok. komoly sportolói múlttal rendelkezem. a beültetés során 275cc méretű implantátum került beültetésre, dual plane technikával. Az erdeti mell teljesen feszes volt, extra erős mellizommal, kis mirigyállománnyal. Kérdésem lenne, hogy a műtét után mennyi idővel lehetséges az implantátum eltávolítása, és jóval kisebbre cserélése (200-220cc),mivel a jelenlegi állapotot esztétikátlannak és természetellenesnek tartom. ( Az apadást és a jövőbeli alakulását is figyelembe véve) Üdvözlettel. Tímea


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Egy 154 cm-es, 46 kg-os feszes mellű, extra erős mellizommal és kis mirigyállománnyal rendelkező hölgynél a természetes hatás eléréséhez mi:

1. Dual vagy multiplane technikát használnánk.
2. Mindenképpen anatómiás (csepp alakú) implantátumot használnánk.
3. A lehető legkisebb implantátumot helyeznénk be.
4. Magas vagy ultramagas projekciójú de csökkentett alapmagasságú (ovális) implantátumot használnánk.
5. Többszörösen visszaellenőrzött méretpróba és modellezés után döntenénk közösen a fentiekről és csak a legszigorúbb minőségellenőrzési vizsgálatokon átesett implantátumokat használnánk.

Gyanítom, hogy kerek implantátumot kapott és ez, valamint az Ön számára túlzott méret az esztétika probléma legfőbb oka.
Sajnálom, hogy a máshol végzett mellnagyobbítás az Ön számára nem hozta meg a kívánt eredményt. Jelzem, hogy a mell alakja még hónapokat változik, a szöveti vizenyő apad és adott esetben el tudja majd fogadni “új” mellét.
Javaslom, hogy várjon még néhány hónapot, és ha nem találja harmonikusnak testét, úgy ezt követően elvégezhető a csere méret, alak és adott esetben pozícióváltással.

Tájékozódhat még itt is: http://www.drpataki.hu/mellplasztika

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.