Mellnagyobbítás után kettős kontúr – folytatás

2012-06-11

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm válaszát.Sajnos nekem műtét után szinte azonnal kialakult a kettős kontúr.Még lenne egy kérdésem.Amennyiben inkább "újra nekifutnék" a műtétnek, tehát új implantátummal, újabb műtétet szeretnék, a plasztikai sebész megtudja állapítani, h miért alakult ki a kettős kontúr, vagyis van rá esély, hogy az újabb műtétnél elkerülhető legyen, ne alakuljon ki a kettős kontúr?Köszönöm.Üdv Zsuzsa


dr. Pataki Gergely

Kedves Zsuzsa !

Szívesen.

Igen, jó eséllyel meg lehet állapítani az okot, hogy elkerülhető, vagy korrigálható legyen a mell kettős kontúr.

Kérem tájékozódjon még a : www.drpataki.hu/mellnagyobbitas link alatt is.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.