Mellplasztika árak

2017-01-15

Kedves Klinika ! Szeretnèk èrdeklödni, mellnagyobbítást szeretnèk règóta, jelenleg milyen árban lenne, (szilikon géllel töltött implantátum, texturált, kerek, vagy csepp alakú magas profilut szeretnèk nem túl nagyot max 300cc.) Mindenkèppen csak olcsó biztonságos megoldást tudnèk vállalni. A legjobbat keresem. Köszönöm szèpen,válaszát várom ès köszönöm szèpen Üdvözlettel, Georgina


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

Nehéz kérés az, hogy legyen olcsó is, és “a legjobb” is egyben. A klasszikus viccben sem működik ez. Az árképzés egyéni, de a 2017-től használatos tól-ig árlistát levélben mellékeljük.

Mi nem tartozunk a legolcsóbbak közé. (Én persze – ha tehetném –  ingyen adnám ezeket a műtéteket a legalább a 2-3 gyermeket szült nőknek…. állami támogatással!)

Mi kizárólag a minőség mellett tudjuk letenni a voksunkat, és ennek mi is hajlandóak vagyunk megfizetni az árát (vagyis nem olcsó implantátumokkal, hanem a legdrágább prémium kategóriás élettartam-garanciásokkal dolgozunk, valamint műszerekből, kellékanyagokból is a legkorszerűbbekkel). Ultrahangos szike; drága, speciális bevonatú, egyénre szabott formájú implantátumok; magas mércéjű klinikai környezet; legújabb bevált technikák és saját fejlesztésű módszerek – ezekkel várjuk pácienseinket.

Ha megnézem az ügyfélkörünket és referenciáinkat, nem az jellemez minket, hogy sok ezer kis ügyféllel dolgozunk. Vagyis nem szalagon gyártunk kerek “melleket”, hogy kvázi gazdaságos modellben a lehető legkisebb árréssel a mennyiséget célozzuk meg. Ennek az az “ára”, hogy árversenyben igen sokszor alul maradunk.

A másik szempont pedig a tervezési módszereink és a technológia, amit alkalmazunk. (Erről IDE kattintva olvashat bővebben.) Ahhoz, hogy a legjobb minőséget hozzuk ki (ami mellnagyobbításnál a legszebb, legtermészetesebb és egyénre szabott végeredményt jelenti), s a legkorszerűbb szakmai metodikát meg tudjuk valósítani, rengeteg munkaóra-ráfordítás szükséges a technikák kifejlesztéséhez, pl. amerikai, vagy brazil klinikákon történő elsajátításához, drága kongresszusok látogatásához. A beépített anyagok, az implantátum és pl. a varrófonalak is nagyon drágák.

Az árazásunk kapcsán fontos elmondanom, hogy a metodikánk, a minőségi előírásaink, és az ehhez mért technológiai standardok leginkább a magas igényeket támasztó páciensekhez vannak igazítva. Ez azt jelenti, hogy az olcsó mellnagyobbítást keresők számára mi néha drágák vagyunk. Ez egy adottság, a tervezési és “minőségi módszertanunkból” adódik, amibe sok minőségbiztosítási faktor van beépítve.

Bízom benne, hogy egy személyes konzultáción látja majd, és elismeri árképzésünk okait is. Ha úgy érzi, hogy eljönne egy konzultációra, akkor javaslom, találkozzunk, nagy örömmel állunk rendelkezésére!

Ha még gondolkodik, ajánlom szíves figyelmébe a mellplasztikával kapcsolatos információkat kategorizálva és rangsorolva tartalmazó aloldalunkat: drpataki.hu/mellplasztikainfo.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.