fbpx

Mellplasztika – lógó mell

2011-08-21

Tisztelt Doktor Úr!Kérdésem a következő,két pici gyermek édesanya vagyok vagyok akik 3,5 és 1,5 évesek sajnos a terhességeim az átlagnál jobban megviselték a testemet és a 2.dik kisfiam szülése óta még lefogytam 30kg ami még tovább súlyosbította a helyzetet képtelen vagyok önmagam elfogadni ebben az állapotban sajnos a legrosszabbul a melleim érintenek teljesen el laposodtak szó szerint és iszonyatosan lógnak 29 éves vagyok imádom a családom és férjemet de nem tudom elviselni hogy hozzám érjen mert el sírom magam a szégyentől...a kérdésem az lenne hogy ilyen esetekben milyen lehetőségek vannak csak privát klinikán tudom meg műttetni magam vagy vannak olyan esetek amikor lehet tb finanszírozás mellett is sajnos nem engedhetek meg magamnak ekkor kiadást a családom mellett de sokszor már a depresszív hangulat határait surolom és nem akarom hogy mindez a családom rovására menjen.... Köszönettel,Krisztina


PMA

Kedves Hölgyem !

Értem és megértem Önt. Először is gratulálok a gyermekekhez ! A plasztikai sebészet segíthet (újra)megtalálni a harmóniát teste és lelke között.
A leírása szerint nagy valószínűséggel egy implantátumbehelyezéssel egybekötött mellfelvarrásra lenne szüksége. (erre utal az “ellaposodás” és a “lógás”). Ezt a műtétet nem támogatja a TB.
Országszerte főként magánklinikájuk, vagy magánpraxisuk keretein belül plasztikai sebész kollégák végzik ezeket a műtéteket. Forduljon plasztikai sebészhez bizalommal.

Amennyiben megtisztel a bizalmával én is szívesen segítek !

Minden jót kívánok !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.