Mellplasztika – mágnesterápia

2011-09-25

Kedves Doktorúr! Mellplasztikán estem át. A hátam nagyon fáj. Elmentem a reumára másnap izomlazitot iratni a reumaorvoa meg irt még hozzá BEMER mágnesterápia kezelést. 4 napja mütöttek. Holnap már mehetek mágnesteráiára? Vagy árt valamit? A reumaorvosnak nem mondtam a mellmütétet. 395 cc helyeztek be mell alatti vágással dualplane nagor. Tisztelettel: Noémi


dr. Pataki Gergely

Kedves Noémi !

Köszönöm kérdését ! Érdekes véletlen: Én az egyik fajta mágnestherápiát a gyorsabb gyógyulás érdekében mellplasztikás pácienseimnek gyakran szoktam ajánlani.(ezt mi szervezzük pácienseinknek) Rendkívül jó tapasztalataim vannak az ion-indukciós mágnestherápiával kapcsolatban. Akár már a 3. napon is igénybe vehető a kezelés. Serkenti a regenerációs folyamatokat, csökkenti a gyulladást.
Azt azonban nem tudom, hogy az Ön által említett mágnes mennyire hatásos, nekünk az ion-indukciós mágnesterápiával van tapasztalatunk.

Kérem, hogy mindezeket plasztikai sebészével beszélje át, hiszen Ő műtötte Önt és a műtét utáni terápiát is Vele kellene egyeztetni !

Mielőbbi gyógyulást kívánok !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.