A legnagyobb mellimplantátum

2011-11-01

Kedves Doktorúr! Mi volt a legnagyobb méretű implantátum mell amit ön berakott valakinek? És a hölgy kb hany kgos volt. Köszönettel: timi


dr. Pataki Gergely

Kedves Timi!

Utánanéztem, 850 cc -s implantátum volt, 86kg volt a hölgy.
Ez a beavatkozás két lépcsőben történt, mivel általában nem lehet egyszerre ekkora implantátumot behelyezni. A szöveteket ki kell tágítani előtte. Tehát a hölgynek 500 cc-s implantátumát cseréltük nagyobbra.
Brazíliában és az USA-ban részt vettem 1000 ml- feletti implantátumbeültetésen is.
Egy ilyen műtét speciális veszélyekkel járhat, egy ilyen méretű implantátum különleges gondoskodást igényel műtét után is. (Speciális éjjel-nappal viselendő melltartó )

Testünk anatómiai tulajdonságai, testmagasság, mellkasszélesség mellett sok egyéb tényező határozza meg azt, hogy mekkora maximális implantátumméretet lehet behelyezni. Pl: a bőr elaszticitása, vastagsága, az alatta elhelyezkedő zsírszövet vastagsága és sok más tényező, pl. a páciesn kora is.

Ha nagy implantátumban gondolkodik, jöjjön el egy konzultációra és kimérjük, hogy mekkora fér be, mekkora az, ami esztétikailag kielégítő az Ön számára, ill. elfogadható plasztikai sebészeti mércével is.
Természetesen más és más mindenki számára a “szép” megítélése is.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.