Becsaptak a mellméretemmel?

2011-10-15

Kedves Doktorur! Én az orvostol nagy mellet kértem aztán kaptam egy átlagost. Ön mit szokott tenni ilyen esetben volt már ilyen hogy valaki ezért reklamált? És ujra mütötte? Becsapva érzem magamat. Tisztelettel Kata


dr. Pataki Gergely

Kedves Kata !

A méret eldöntése nehéz feladat. A páciens igényeit legrészletesebben, akár több konzultáció során kell felmérni. Én erre sok időt szánok, kifejezetten motivál, hogy pácienseimmel mindíg az ideális méretet találhatjuk meg. Ehhez komoly összehangolódás szükséges orvos és páciens között. Nincs annál nagyobb öröm egy orvos (plasztika sebész) számára, mint az elégedett páciens. Hozzám a legtöbb páciens ajánlás útján jön, ilyenkor mindig egy elégedett páciens van a háttérben.
Nem szabad azonban elfeledkezni az anatómia által nyújtott lehetőségekről sem, nem lehet bármekkora implantátumot beültetni akárkinek. A szövetek is határt szabnak.
Végül pedig az orvos esztétikai érzéke is határt szabhat bizonyos teljesíthetetlen vágyaknak.
Nehéz önnek bármit is tanácsolnom, mielőtt nem beszélte át operatőrével igényei (vágyai) és a realitás közötti ellentétet. Hátha így magyarázatot kaphat problémájára.

Tisztelettel, üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.