Milyen közel üljenek egymáshoz a mellek?

2017-06-23

Kedves Doktor Úr! 24 éves vékony testalkatú lány vagyok alulfejlett A-s méretű mellekkel. Rengeteget olvastam már a témáról, azonban egy kérdésemre még mindig nem kaptam választ. Így tehát érdeklődni szeretnék, hogy mellnagyobbítás során a páciens döntheti el, hogy mellei milyen közel ,,üljenek" egymáshoz, vagy teljes mértékben genetika és adottság függő, hogy milyen lesz a végeredmény? Félek, hogy kisebb implantátummal csak nagyobb hézaggal oldható meg a két mell közötti rész. (75 cm a mellkas kerületem és kb 240cc implantátumon gondolkozok) Előre is köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel: Andrea


dr. Pataki Gergely

Kedves Andrea!

Viszonylag tág határokon belül lehet módosítani a dekoltázst, a mellek közötti távolságot.

A prémium minőségű, élettartam-garanciás implantátumok széleskörű kínálatából szélesebbet vagy kisebbet is választhatunk. Ezt elsősorban a mellkas szélessége és a bimbók helyzete szabja meg, tehát a genetikai adottságok.

Személyes konzultáció során természetesen lehetőség nyílik arra, hogy a melltartóba helyezett ún. “sizer” implantátummal megnézze, melyik alternatíva milyen eredményt ad a tükörben.

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.