fbpx

Mommy makeover, hasplasztika

2016-11-27

Kedves Doktor Úr! 4 gyermekem szülése után ami 4 éve volt, hiába mozgok rendszeresen, nagyon sok felesleges megnyúlt bőr és némi zsír maradt a hasamon. ezt szeretném helyrehozatni. diétázom és rendszeresen sportolok. A melleim a 4 gyerek szoptatásától és a terhesség alatti hízástól megereszkedtek és megnyúltak. Nagyon szeretnék már hosszú idő óta nő lenni újra. A 4 gyermekemből 3 már majdnem felnőtt, ezért most van lehetőségem az életemet újra a magamévá tenni. Szeretném ha ebben segítséget kapnák. most 42 éves vagyok. Köszönöm szépen, hogy segítenek. Üdvözlettel, Rita


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

Gratulálunk a négy gyermek születéséhez! Nagy feladatot ró ez egy nőre és társára, ahogy mondja megérdemli, hogy újra nőnek érezhese magát.  Javaslom, hogy  kérjen időpontot az ITT található elérhetőségek valamelyikén. Személyes konzultáción lehet választ adni legtöbb kérdésére.

Bármilyen kismama-helyreállító műtétet (mellplasztika, hasplaszika, vagy akár a kettőt együtt), legkorábban szülést követő 5-6 hónappal (ha nem szoptat a hölgy), vagy szoptatás esetén, a szoptatás befejezését követően 3-4 hónappal lehet végezni. Önnél már ez az időszak feltételezhetően rég elmúlt.

A hasánál valószínűleg szükség lesz a felesleges bőr eltávolítására és zsírleszívásra az ideális kontúrok eléréséhez. Elképzelhető, hogy szükséges a kitágult hasizomok feszesítő összevarrása is (rectus diasthasis varrata), illetve a köldök felett a bőr áthelyezése is (a köldök új “bőrágyba” való helyezése).

Ha már a terhesség alatt megereszkedett a melle, akkor az nehezen áll vissza magától, s elképzelhető, hogy az esztétikus helyreállításhoz implantátumra, esetleg mellfelvarrásra (vagy a kettő kombinációjára) lesz szükség.

Üdvözlettel,

 

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.