Multiplex plasztikai műtétek

2017-07-31

Kedves Doktor úr, Szeretnek mellfelvarrást implantátummal es az altatassal egyidejüleg arcfeltöltést saját zsírral es arcimplantátumot allkapocshoz es a járomcsontra. Talán állkicsinyítést és szemránc felvarrást is. Ebben szeretném kikérni a doktor ur véleményét, ugyanis az altatás során szeretnék minél több mindent "letudni", persze a biztonságos keretek között. Köszönöm Üdvözlettel: Izabella


dr. Pataki Gergely

Kedves Izabella !

Ennyi minden nem fog menni egyszerre. Nem lehet “letudni” műtéteket, mert abból baj lesz. A műtéteket az Ön elvárásainak a realitáshoz és a lehetőségekhez való igazítással lehet megtervezni.

A mellfelvarrás implantátummal kombinálva a plasztikai sebészet egyik legnehezebb műtéte és ennél a legnagyobb a másodlagos optimalizáiós műtétek eshetősége is. Önmagában is hosszú, nagy műtét.

Az arcimplantátum beültetést ma már ritkán végezzük, mert szerepét az arcplasztika és a volumenpótlás (pl. sajátzsír-visszatöltés) vette át. Ez utóbbiak szintés több órás műtétek.

Van miról beszélni és van miről dönteni. Azt javaslom, hogy jöjjön el egy konzultációra, ahol át lehet tekinteni a lehetőségeket és meg lehet állapítani, hogy Önre szabottan mi végezhető el egy altatásban.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.