fbpx

Műtéti heg

2016-12-23

Tisztelt doktor úr! 1 éve műtötték a herémet... csakhogy a sebhely a herezacskómon még mindig iszonyatosan fáj, főleg nyomásra ! normális ez ? mert tényleg nagyon fáj pedig szépen be gyógyult a seb és kívülről sem látok rajta semmi különöset.


PMA

Kedves Zsolt!

Megértjük kérdéseit, helyzetből és az árkérdésből eredő tanácstalanságát. Az alábbi pontokban szeretnénk Önnek segíteni és bővebb információt adni a kérdésben.

Az adott árak világviszonylatban igen olcsónak számítanak, hiszen egy angol vagy amerikai klinika ennek 5-8 szorosáértt, egy német vagy osztrák klinika pedig 2-3 szorosáért végzi a péniszvastagításokat. Nyilván ott az általános árszínvonal is más. Magyar viszonylatban nehezen lehet átlagárakat mondani, hiszen nagyon kevés klinika foglalkozik ezzel a területtel és az árak változóak.

Mi valljuk azt, hogy eredményes péniszvastagítást jó műszerekkel és sokéves szakmai tapasztalattal lehet csak végezni. A műszerek beszerzése nem olcsó, a tapasztalat megszerzése nem rövid.

Az árakat leginkább a felhasznált eszközök és az orvos tudása, tapasztalata szabja meg. Mi például a leszíváshoz és a visszatöltéshez speciális tervezésű titánbevonatú kanülőket, a zsírszűréshez speciális centrifugát használunk és az eljárást Pataki doktor, mint plasztikai sebész urológus kollégáival együtt fejlesztette ki. Nálunk mindkét szakma rendelkezésre áll.

Mind a sajátzsírnál, mind a hialuronsavnál egy kezeléssel a legtöbb páciensünknél elérhető volt a kívánt eredmény. Nálunk tapasztalat szerint jóval kevesebb, mint 40%-a szívódik fel, és módszereinkkel jóval több zsírszövetet tudunk úgy betölteni, hogy az gyorsan beereződjön és a pénisz részévé váljon.

A plasztikai sebészeti klinikák árai a világon mindenhol nagyon változatosak. Általában véve elmondható, hogy a páciensek szeretik összehasonlítani a plasztikai sebészetek árlistáit. Ez természetes igény, de szinte lehetetlen és igen sok tévedés forrása lehet. Az egyik ok, hogy az egyes árlisták nehezen összehasonlíthatók, mert nem tudni, hogy mit jelent az olyan általános meghatározás, mint „pénisznagyobbítás” vagy „ránckezelés”, az egyes sebészeteken. A tévedések egyik oka, hogy nem biztos, hogy az a módszer adja számára az ideális eredményt, amit ő kiválasztott egy listáról.

A péniszvastagításnak többféle módszere van, az olcsó, de veszélyes és illegális vazelin töltéstől, a leggyakrabban végzett, meglehetősen szerény és rövidtávú eredményű, egyszerű beavatkozástól (feltöltés gyorsan felszívódó olcsó hialuronsavat tartalmazó töltőanyaggal) a korszerű, tartós eredményt adó, esztétikailag a maximumot hozó beavatkozásig (speciálisan feldolgozott mikrostrukturális sajátzsírszövette történő vastagítás). Tehát két pénisznagyobbítás/ vastagítás közt is igen nagy különbségek lehetnek, nem csak az esztétikai eredmény minőségében, de az ezzel összefüggő módszerek közt is. Ez olyan, mintha fürdőruhák árait hasonlítanánk össze, amiben a kínai piac egyszezonos termékei és a márkás termékek is benne vannak.

A plasztikai sebészeteken lehetnek rejtett költségek is. Fontos tudni, hogy mi mindent tartalmaz az ár részletesen. Tartalmazza-e a kontrollokat és hány évre pl. egy péniszimplantátum esetében?

Plasztikai sebészeti árak kialakításánál a hazai és nemzetközi szakmai életben elfogadott módszert alkalmazzuk, mely szerint az orvos munkája nem érhet kevesebbet, mint a beültetett anyagok ára. Továbbá benne van a garancia is, melyet pl. egy ismert orvos neve, vagy egy munkacsoport neve adhat. Garancia például két szakma együttműködése, egy plasztikai sebész és egy urológus kooperációja is.

A rendkívül tartósnak mondható mikrostrukturális sajátzsírszövettel történő péniszvastagítás nem egyszerű pénisznagyobbítási eljárás, számos veszélye is lehet. Egyébként a zsírbeültetés viszonylag új eljárás a plasztikai sebészeti palettán, ezért nagy az árak szórása. A következő években az árak kiegyenlítődése várható.

Teljesen új eljárás még pl. Pataki és Pirót doktorok által végzett pénisznagyobbítás sejtmentesített dermális regerációs mátrixszal, vagy például saját irha szövettel. Ezeket hazánkban jelenleg tudomásunk szerint máshol nem végzik.

Péniszvastagítását reálisan egy részletes konzultáción lehet plasztikai sebészünkkel átbeszélni és a legjobb eljárást Önnek megtervezni.

Javasoljuk, hogy hasonlítsa össze az árakat és az ellátás minőségét több helyen és döntsön belátása szerint. Ha az ár fontos Önnek elsősorban, akkor bizonyára talál olcsóbb helyet a Premium Plasztikai Sebészetnél. Ha orvosaink által végzett beavatkozás fontos Önnek, és hozzánk szeretne jönni, akkor a megadott időpontokban mi is állunk rendelkezésére az adott áron. Reméljük, hogy egyszer pácienseink között üdvözölhetjük!

A férfi intimplasztikáról ide kattintva olvashat bővebben.

Boldog Karácsonyt Önnek is!

Tisztelettel, üdvözlettel:

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.