Nagy mell

2015-02-27

Kedves Sarolta! Tegnap reggeli telefonbeszelgetesunkre hivatkozva kuldom emailemet Pataki Doktor Urnak. Csatolom a fotokat amelyeket a baratnom keszitett a mellemrol minden oldalrol illetve egesz alakos kepeket is. Remelem , hogy a minoseg jo ha esetleg nem legyen szives megirni s akkor keszitunk ujakat. Csatolok par kepet az elkepzelesemrol amelyeket interneten talaltam s amelyek mutatjak hogy korulbelul milyen lenne az a mell amely az almom vagy amely tetszik. Elnezest de csak ezeket a kepeket talaltam amelyek mutatjak hogy mely az a forma es meret amelyet korulbelul szeretnek. Amit szeretnek megirni/kerni, hogy a vagas/metszes a leheto legkevesbe lathato helyen legyen, semmikeppen sem kozepen. Lehet mellemeles is szukseges lesz sajnos mert mint emlitettem a telefonban 14 eves koromban nagy sulyveszteseg utan a mellem nagyon rossz allapotba kerult amelyeket a kepeken is latnak. Szeretnem megnovelni es teltebbe tenni oket. A DD vagyis magyar E meretre gondoltam amelyet a multkori emailemben osszekevertem. A mellbimbo udvar meg van nagyobbodva ami nem tudom miert van s nem vagyok benne biztos, hogy hagyjam -e igy vagy nem mert attol tartok esetleges kissebites helye nagyon latszana. S kozelebb kellene, hogy essenek a mellek mert valamiert nagyon tavol vannak egymastol. Mivel a zsir belulteteset sem zarom ki csatoltam egesz alakos fotokat amelyeken latszik , hogy a comb kornyeken sok felesleges zsir van. De persze nem tudom, hogy ez az en esetemben szoba johet -e. A szemelyes konzultaciora mint tegnap emlitettem augusztusban tudnek elmenni es az esetleges mutetet szeptemberre terveznem s igy akkor arra az idore Magyarorszagon maradok. Elore is nagyon koszonom a segitseguket es remelem tudnak segiteni nem remenytelen az elkepzelesem/almom. Varom valaszukat! Koszonettel es Udvozlettel, Eva


PMA

Kedves Éva!

Beleírom a válaszokat a levelébe.

Szép napot!

Sarolta

Kedves Sarolta!

Ma hivtam a rendelojuket s a kolleganojevel beszeltem aki azt javasolta, hogy irjam meg Onnek a kerdeseimet.

Ha jol ertem a valaszukban a nagyobb implantatum eseteben mindenkepp javasolt a mellbimboudvar kicsinyitese. Meg kerdezhetnem mi lenne ha nem kicsinyitenenk? Esetleg meginkabb megnagyobbodva? En igazabol csak a hegek miatt illetve amiatt aggodom, hogy nem tudom lehet -e szoptatni utana.
NAGY IMPLANTÁTUM A MELLBIMBÓ UDVART MÉGINKÁBB KIFESZÍTI, OPTIKAILAG A JELENLEGINÉL NAGYOBBNAK TŰNHET MAJD.
NAGYON VIGYÁZUNK ARRA MŰTÉT KÖZBEN, HOGY A TEJCSATORNÁK ÉPEN MARADJANAK, TEHÁT LEHET SZOPTATNI A MELLIMPLANTÁTUMMAL.

Ha jelenlegi C-tol E meretre szeretnem megnovelni a melleket es 2-3 ev mulva gyereket szeretnek mennyi az eselye, hogy megnyulnak s ujra kell csinaltatni/varratni.
TERMÉSZETESEN A HORMONVÁLTOZÁS MIATT ÉS A TEJTERMELÉS MIATT MEGVÁLTOZIK A TERHESSÉG ALATT ÉS UTÁN A NŐI MELL. EKKORA MÉRET ESETÉN BIZTOSAN LEHET SZÁMÍTANI FELVARRÁSRA. OLYAN MEGOLDÁS IS LÉTEZIK, HOGY A TERHESSÉG ELSŐ 2 HÓNAPJÁBAN KI KELL VENNI AZ IMPLANTÁTUMOT, HOGY NE AZZAL EGYÜTT NYÚLJON MEG A MELL. UGYANAKKOR NEM LEHET ELŐRE GARANTÁLNI, HOGY ELKERÜLHETŐ EZZEL A FELVARRÁS.
AZT IS MEGFONTOLÁS TÁRGYÁVÁ LEHET TENNI, HOGY A GYERMEKVÁLLALÁST KÖVETŐEN JÖN EL HOZZÁNK.

A szemelyes talalkozaskor szamitogepen lathato lesz milyen lehet/lesz az eredmeny?
LEHET SZÁMÍTÓGÉPEN ÉS ÚN. SIZEREKKEL MEGNÉZNI A VÁRHATÓ EREDMÉNYT.

Lehet olyan implantatumot kerni ami egesz eletre van s nem kell cserelni?
ÉLETTARTAM GARANCIA VAN AZ IMPLANTÁTUMOKRA, AMI AZT JELENTI, HOGY AZ IMPLANTÁTUMMAL BAJ LENNE, AKKOR AZT INGYENESEN CSERÉLI A GYÁRTÓ. A NŐI MELL ÉS TEST FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK AZ ÉVEK SORÁN. HA ÖN MOST A HUSZAS ÉVEIBEN JÁR, AKKOR MINDENKÉPP LESZ MÉG ÉLETE SORÁN 1 VAGY 2 CSERÉJE. A LEGJOBB IMPLANTÁTUMOKAT IS 15-20 ÉVENTE JAVASOLJÁK CSERÉLNI. AHOGY FEJLŐDIK AZ IMPLANTÁTUM TECHNOLÓGIA, ÚGY LESZ HOSSZABB A CSERE IDEJE.

Csak sajat zsir feltoltes az nekem javasolt vagy lehetseges a noveles celjabol vagy csak kombinalt implantatummal?
AZ ÖN ESETÉBEN CSAK A KOMBINÁLT MEGOLDÁS JÖHET SZÓBA.

Nem tudom arakat lehet -e most latatlanban kerdezni? Ha esetleg megtudna irni csak korulbelul megkoszonnem. Ha nem akkor majd a konzultacion.
PONTOS ÁRAT CSAK A KONZULTÁCIÓN TUDUNK MONDANI, HISZ NEM TUDOM, HOGY A SAJÁTZSÍR VISSZATÖLTÉS ÉS MELLBIMBÓUDVAR KICSINYÍTÉS LESZ-E, ÉS NEM TUDOM, HOGY KOMBINÁCIÓKÉNT AZ IMPLANTÁTUM FELMERÜL E.

Az idopontokkal kapcsolatban lehetne szemelyes konzultaciot egy kicsit hamarabb augusztusra kozepere kerni s ott miutan vegig beszeljuk a Doktor urral a vegso dontesemet s a mutet idopontjat megbeszelni?
SAJNOS A DOKTOR ÚR AUGUSZTUSBAN NEM RENDEL, CSAK SZEPTEMBERBEN KEZD. SZEPTEMBER ELSEJEI KONZULTÁCIÓIG TARTOM ÖNNEK A SZEPTEMBER 9-DIKEI MŰTÉTI DÁTUMOT. EZ AZT JELENTI, HOGY ELÁLLHAT A MŰTÉTTŐL A KONZULTÁCIÓ UTÁN, HA ÚGY DÖNT.

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.