Nagy mellet szeretnék

2011-10-31

Kedves Doktorur! Mi volt a legnagyobb méretű implantátum amit berakott egy mellbe? 170magas 62 kg mell alatt 78cm mell:90 derék 70 csípő 100 egy ilyen tipusu nőnek mekkorát tenne be ön maximum ami befér? A bőr nem feszes. Elgondolásom Dundika típusu nagy mell. A lehető legnagyobbat szeretném. Tisztelettel: Réka


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Ön a lehető legnagyobbat szeretné. Nehéz ezt a nagyságot fotó és vizsgálat nélkül meghatározni, több támponra lenne szükség.
Jöjjön el egy konzultációra és kimérjük, hogy mekkora fér be, mekkora az, ami esztétikailag kielégítő az Ön számára, ill. elfogadható plasztikai sebészeti mércével is. Testünk anatómiai tulajdonságai, testmagasság, mellkasszélesség mellett sok egyéb tényező határozza meg azt, hogy mekkora maximális implantátumméretet lehet behelyezni. Pl: a bőr elaszticitása, vastagsága, az alatta elhelyezkedő zsírszövet vastagsága ás sok más tényező.

Természetesen más és más mindenki számára a “szép” megítélése is. Playmateknél nem ritka az 500-as vagy 600-as implantátum sem. Dundikának egyébként köztudottan mellfelvarrása is volt, nem csak implantátumot kapott, így hozzá viszonyítani, nem javaslok, amennyiben Ön csak implantátumban gondolkozik.

Főként az amerikai playmate-ek rendelkeznek az európaiaknál nagyobb implantátummal. Igen gyakran ezt több lépcsőben lehet csak elérni, a bőr és a szövetek limitált tágulása miatt. Ekkor 2 műtéttel lehet elérni a kívánt méretet.

Tehát azt, hogy Önnek mekkora “kell” és mi a behelyezhető legnagyobb, egy személyes konzultáció során tudnám eldönteni.

Kérem informálódjon itt is: http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas

Egyébként magának is kimérheti, azt a méretet amekkorát szeretne: egy egyszerű otthoni eljárással.(Ha extrém méretet mér, persze nincs biztosíték, hogy be is fér)
Töltsön meg száraz rizzsel lazán egy kis szövetzsákot, vagy zacskót. Helyezze egy sportmelltaróba.

minden köbcenti rízs = kb. 1 milliliter (ml)

250 ml = 1 méretváltozás (75- 80-85 méreteknél pl. B ből C)
500 ml = 2 méret (B ből D)

Ahhoz, hogy a melltartóban látható méretet a valóságban elérjük a 10-15%-al több rizst tegyen a zsákocskába, főleg, ha izom alá fogjuk helyezni az implantátumot. Például ha 300 cc (köbcenti) rizs szép látványt ad, akkor pl. 330 -345cc implantátumra lesz szükség. A projekció (bimbó magassága a mellkas szintjétől) is kisebb a valóságban, mint a kiméréskor. Az implantátumok valamivel kerekebbek és teltebbnek hatnak, főleg izom alatti pozícióban. Jelentősen túlméretes implantátumot főként izom fölé szoktak helyezni a plasztikai sebészetben. Az anatómiai implantátumoknak magasabb a projekciója, mint a kerekeknek.

Bízom benne, hogy választ fog találni kérdéseire.

Minden jót!

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.