Nehéz implantátum

2013-07-21

Tisztelt Doktorúr! Ha nehéznek érzem melltartó nélkül a subfascualisan behelyezett implantot akkor ha izom alá rakatnák akkor ez segítene a problémán mert "megfogná" fenn picit a betétet? Vagy nem? Én azt hittem ez csak az elején lesz hogy melltartó nélkül húz le. Érzésem van de mivel már évek teltek el gondolom nem fog változni?? Ebben a megben is kénytln vagyok mlltartozni mert nélküle húz le. És a pánt nélküliekbe is félig ilyen érzés mrt nem tart annyira. Átrakassam izom alá az segítene? Az megfogja és n csúszik ki vagy mi lehet a baj? Másnál nincs így? Köszönettel Anita


dr. Pataki Gergely

Tisztelt Hölgyem !

Valóban “nehéz ügy”. Az emberek (a nők) többségénél a mellizom bőnyéje igen vékony, és ha be is lehet tenni egy vékony fascia (bőnye) alá (subfasciális) a mellimplantátumot, tapasztalataim szerint gyakran dinamikájában hasonló hatást érünk el, mintha a mirigyállomány alá helyeztük volna azt.
Így, ha a fenti tünetei vannak (“lefelé húz”), logikusan elképzelhető, hogy izom alá helyezve egy megfelelő minőségű implantátum sokkal jobban kitapad ill. “eggyé válik” a környező szövetekkel.
Látatlanban nehéz mit mondani, de mint sok nőnél egy multimodális mellimplantátumcsere méret (nagyobbra vagy akár kisebbre), forma (kerekről anatómiásra) és pozícióváltással (izom alá) lehet, hogy Önnél is szebb és természetesebb eredményt hozna.
Ennek eldöntésére, keressen fel egy plasztikai sebészt, akár minket is !

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.