fbpx

Önsebzés

2010-05-08

Kedves Doktor Úr! Velem az a helyzet,hogy olyan pszichés betegségben,személyiségzavarban és táplálkozási zavarban szenvedtem,aminek hatására vagdostam az alkaromat és felkaromat,valamint a combomat.25-30 alkalommal kellett varrni a sebeket,amik csúnya hegekkel gyógyultak,ráadásul több száz olyan heg is van a karomon,amit ugyan nem varrtak,de csúnya,vastag,kidudorodó lett.A legnyagyobb részük már kifehéredett,de így is roppant feltűnő,mindenki észreveszi. Az lenne a kérdésem,hogy mit tudok vele kezdeni,hogy eltűnjön? Contatrubex krémet használtam,de semmit nem ért. Bőrátültetés szóbajöhet,vagy valami más? A TB finanszírozza ezeket a műtéteket? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel. mÓNIKA


PMA

Tisztelt Asszonyom !

Látni kellene a hegeket, ezt követően lehetne megmondani, hogy konzervatív (pl. szilikon tapasz) vagy műtéti módon (itt szóba jöhet hegkimetszés, szövettágítás, de börátültetés is) lehet-e Önnek segíteni.

A TB a sérülések utáni helyreállítást finanszírozza. Az Ön esetében amennyiben igazolt pszichés betegségben szenved és önsebzés okozta a sérülést, annak helyreállítása véleményem szerint finanszírozható.

Javaslom, hogy keressen fel plasztikai sebész !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.