Orrplasztika

2015-01-06

Kedves Pataki doktor ! Orrplasztika felől szeretnék érdeklődni. 20 éves fiatal lány vagyok, és későbbiekben szeretnék modellkedéssel foglalkozni, de nagyon zavar az orrom formája. Van egy kisebb pukli az orrnyergemen, olyan "kampós-szerű" ami nagyon zavar. Igazából az orrom többi részével meg vagyok elégedve, csak ez a pukli zavar. Szeretnék érdeklődni, hogy egy ilyen műtét konzultációval, kontrollal, mindennel együtt mennyibe kerülne? Egyetemista vagyok, ezért nagyon gondolnom kell az anyagiakra, és szeretném minél olcsóbban kivitelezni ezt a beavatkozást. Előre is köszönöm válaszát! Zsuzsanna


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Egy személyes vizsgálattal lehetne megállapítani, hogy a “pukli” kötőszöveti, csont, vagy esetleg porc eredetű, vagy mindegyik és azt is, hogy az operációjához milyen technika szükséges. Kérdés, hogy kizárólag a domborulat levésésével/lereszelésével (egy rövidebb beavatkozással) megoldható-e az Ön által kívánt esztétikai eredmény, vagy teljes orrplasztika szükséges. Általában az utóbbi kell legjobb eredmény eléréséhez. Kérdés az is, hogy altatás javasolt-e, vagy elég a helyi érzéstelenítés? Mindezektől függ a műtét ára is. A mi árfekvésünk ebben a kategóriában a középmezőnybe tartozik, de pontos árat csak személyes konzultáció során adunk, ahol modellezés is történik.

Ön ahogy írja: “minél olcsóbban szeretné kiviteleztetni a beavatkozást”. A “minél olcsóbb megoldás” sajnos sohasem és semmiben sem vezet jóra. Ha tehát a páciens különböző plasztikai sebészetek közül a legolcsóbb árú beavatkozások mellett dönt, biztos lehet abban, hogy olyan plasztikai sebészetet választ, ahol a legkevesebb ráfordított költséggel végzik a beavatkozást, és ez vonatkozik a felhasznált anyagokra, eszközökre, technikára, érzéstelenítésre, berendezésekre, a plasztikai sebész képzésére és folyamatos továbbképzésére felhasználható összegekre egyaránt. A korrekciós műtétek drágák és bonyolultak, ezért javasoljuk, hogy ahhoz, hogy a helyes döntést meghozza, menjen el több orrplasztikával rendszeresen foglalkozó plasztikai sebészhez egy konzultációra. Mi is szívesen látjuk.

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.