Orrplasztika

2011-01-07

Tisztelt Doktorúr! Sok pletykát és rémhírt hallottam már az orrplasztikáról, de úgy gondolom egy hozzá értő véleményére lehet a legtöbbet adni. Tulajdonképpen az lenne a kérdésem, hogy az orrplasztika valóban nagyon fájdalmas? Illetve azt sejtem, hogy a műtét közben nem igen érez az ember semmit, de a gyógyulási szakaszban mit lehet tapasztalni? És mennyi ideig tart maga a műtét, illetve a felépülés? Jár valamilyen kockázattal egy orrplasztika? Engem talán csak a fájdalomtól való félelem tart vissza a műtéttől. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Andrea


PMA

Kedves Hölgyem !

Nem igaz. Az orrplasztika, ha altatásban végezzük nem fáj, ha helyi érzéstelenítésben akkor általában csak maga az érzéstelenítés. A műtét utáni időszakban többféle módszerrel lehet elérni a hatásos és széleskörű fájdalomcsillapítást.

Sok különböző, egyénre szabott orrplasztikai technika létezik, mint ahogyan sokféle orrdeformitás is. A felépülés gyorsasága sok mindentől, de leginkább a műtét típusától, a technikától és az egyéni gyógyhajlamtól függ.

Amennyiben az orr külső részének esztétikáját megváltoztató orrplasztikát szeretne, plasztikai sebészhez forduljon !

Szivesen adok tanácsot !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.