fbpx

Pattanás utáni hegek eltávolítása

2018-05-31

Üdvözlöm! Már 6 éve pattanásmentes az arcom(hurrá!:),de komoly lelki problémáim vannak a besüppedő hegektől,amelyek egymás mellett vannak kisebb-nagyobb mélységben. Nem akarok tökéletes bőrt hisz tudom,erre nem vágyhatom,de szeretném,ha javítanánk rajta feltöltéssel.Elegem van a lézeres,hámlasztós,d.rolleres hasztalan hókusz-pókuszoktól. Nekem nem javult tőle.Elegem van abból,hogy szégyellem magam,s hogy akadályozzon sok mindenben.Kipróbáltam már,és hálás vagyok,mert rávezettek a megoldásra.De sajnos nem értem,miért csomókban hagyják ott,ahol feltöltik.Miért nem lehet elnyomkodni,elteríteni.Tudom nem értek hozzá,csak mint laikus elgondolkodtató.A heg másabb,mint a ránc,igen.Alig 2!év alatt,7 alkalommal adtak be 1 ml-t,1.alk.2 ml.Nagyon hamar kimegy belőlem,de tudom ez is szervezetfüggő.Az utóbbi 3 alkalom meg sem látszott a bőrömön.Mintha semmi nem történt volna.Nem vagyok már bolond,vagy belebolondulva,nagyon külső szemmel látom ezt.Mi ennek az oka?Tud segíteni rajtam? Köszönettel: Zsanett


dr. Pataki Gergely

Kedves Zsanett!

Köszönjük megkeresését. Gyakori problémát fogalmaz meg, amelyre a válasz egyszerű ugyan, ám a kivitelezése sajnos annál körülményesebb és költségesebb.

A hialuronsavas feltöltéssel kapcsolatos gondjait az okozhatta, hogy a korábban használtnál jobb minőségű hialuronsavra lenne szükség. A hosszú procedúrát azonban nehéz megfizetni, és a plasztikai sebészek közül senki sem foglalkozik vele szívesen. A bőrgyógyász pedig, aki elvállalja, nem végzi elég invazív módon a tökéletes eredményhez, a hatékonysághoz.

A legjobb – immáron hosszú távú – megoldás az lenne az Ön számára, ha különös precizitást lehetővé tévő ún. „fine needle fat grafting” terápiát (tehát vékony tűs sajátzsír-visszatöltést) alkalmaznának az arcbőrén mikrohegfelszabadítással. Azonban ez is költséges megoldás.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.