Pénisz rekonstrukciós műtét

2013-12-16

Tisztelt Dr úr: pénisz rekonstrukciós műtétre lenne szükségem,egy teljes helyre állításra.meg akarom műttetni hogy olyan legyen amilyen eredetileg gyárilag volt.az hogy 17 évesen erőszakkal akaratom ellenére megcsonkítottak hát ezt nem tudom feldolgozni,és nem tudom túl tenni magamat rajta,nem tudok ezzel együtt élni.a másik probléma hogy egyáltalán nem élvezem a szexet nem érzek szinte semmi ingert.utána jártam a netten a dolgoknak már hónapok Otta lassan 1 éve foglalkozok ezzel a témával és bújom a nettet a megfelelő megoldásra és orvosra vagy kórházra ,de nem találtam semmit.a fitymának 3 fő funkciója van védi a makkot a külvilágtól hogy ne érjen hozzá semmi,védi a kiszáradástól,és mint a makkon ezen is ideg rostok vannak hogy normálisan élvezzük a szexet.ha nincs fityma mert levágták akkor már csak a makkot érik az ingerek tehát nemigazán élvezi a férfi a szexet vagy csak kicsit.ha nincs ami védje a makkot akkor az kiszárad ki kérgesedik és teljesen érzéketlené válik,ráadásul elsorvadnak és teljesen elhalnak az ideg rostok és ideg szálak ez a legvégső stádium 40 éves korban jelentkezik.nálam ez már jelentkezett,és csak harminc éves vagyok.pont most mikor már megtaláltam az igazit ,végre van egy normális párom és nem tudok vele szexelni mert nem érzek külső ingereket meg kellemetlen a szex számomra,a lelki részéről ne is beszéljünk .hónapokon keresztül minden éjszaka sírtam,mikor együtt voltunk.hát csak ennyi a problémám, tudna ebben segíteni ?illetve azt szeretném tudni hogy,a TB támogat e ilyen műtéteket ?


dr. Pataki Gergely

Kedves Uram !

Természetesen szóba jön egy plasztikai sebész, vagy urológus által történő vizsgálat is. Leírása alapján nagy valószínűséggel fitymarekonstrukciót szeretne.
Fitymahelyreállítás létezik, ezt azonban a szakma valószínűleg nem tartja majd indokoltnak az Ön esetében. 17 éves korában fitymaszűkülete miatt végezték el a körülmetélést ?
A férfiak jelentős százalékában eltávolításra kerül az előbőr és ez soha, semmilyen fájdalmat, vagy érzéketlenséget ill. szexuális funkciózavart nem okoz.
Amit Ön ír, az sem igaz: “ha nincs fityma, mert levágták, akkor már csak a makkot érik az ingerek, tehát nemigazán élvezi a férfi”
Szexuális problémáinak gyökere, valószínűleg inkább pszichés eredetű.
Javaslom, hogy először keressen fel egy pszichológust ! Amennyiben pszichológusa javasolja, úgy forduljon plasztikai sebészhez, vagy urológushoz!

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.