Pénisz vastagítás

2013-11-28

Üdvözlöm ! Nekem csak az lenne a kérdésem hogy milyen árkategóriába vagy esetleg pontos árat tud e írni péniszvastagítás ügyben ! Sokat olvastam utána de árat sehol nem írtak !! Tudna nekem erről felvilágosítást adni ?? Köszönöm előre is válaszát !


dr. Pataki Gergely

Tiszelt Uram !

Lehetetlen feladat minden páciens számára érvényes pontos árat adni látatlanban, főként péniszvastagítás ügyében. Ezért sem talál árakat a honlapokon.

Az árak tájékoztató jellegűek, melyek pl. egyéb tényezőktől, korábbi műtét(ek) esetleges szövődményeinek nehezítő tényezőitől, alapbetegségektől is függenek. Lehetetlen még csak tájékoztató jelleggel is árat adni a péniszvastagítás műtéteiről látatlanban, mert az egy nagyságrenddel is különböző lehet az adott esetben szükséges megoldás módszerétől (hialuronsav, sajátzsír, dermális mátrix (alloderm), lebenyplasztika vagy egyéb módszer) függően. Nem adható pontos ár a pácienssel való megbeszélés előtt, mert ez a szükséges anyagmennyiségtől függ, az pedig a páciens számára a tükör előtt feltett kérdésekre adott válaszaiból állapítható meg. Pl. hialuronsavval történő pénisznagyobbításnál mindössze az lenne megadható látatlanban, hogy mennyibe kerül fél, vagy 1 ml adott injekciós anyag beadása, de hogy ebből mennyi kell, az csak a konzultáció során derül ki.

Tisztelettel üdvözli Önt,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.