Pénisz vastagítás

2012-12-25

Tisztelt Doktor Úr! Pénisz saját zsírszövetekkel való vastagításáról szeretnék érdeklődni. Még pedig, hogy az eredmény péniszvastagítás esetén mennyire tartós? Azt olvastam, hogy a beinjektált zsírszövetek 50-60%-a felszívódik, de a fenn maradó 40% is felszívódik idővel? Továbbá, mivel élsportolok a pulzusom napi rendszerességel lép át aerob vagy kardió tartományba, amik ugyebár erősen zsírégető folyamatok. Ez az életmód befolyásolja az eredmények megtartását? A péniszem hossza miatt érdekelne ez a beavatkozás, ugyanis hosszban lényegesen átlépi a 16.5 cmes magyar átlagot, viszont emellé nem társul arányos vastagság is. Már több partnerem is panaszkodott fájdalomra közösülés közben, ugyanis valószínűleg a vége már irritálja a méhszájat. Abban reménykedem ha vastagabb lenne, akkor jobban ingerelné a hüvely falát, ami esetleg elterelné a figyelmet a hosszal járó fájdalomról, vagy esetleg erőteljesebb felizgulást eredményezne, ami csökkentené a fájdalmat. Köszönöm szépen segítséget! Üdvözlettel, János


dr. Pataki Gergely

Tisztelt Uram !

A témában ( péniszvastagítás) információkhoz juthat itt: www.plasztikai.hu/ferfi-intimplasztika-penisz-vastagitas .

A pénisz vastagságának növelésére számos eljárás létezik. Ezek közül a saját zsír átültetése a legkisebb kockázattal járó és egyben a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás a péniszvastagításhoz. Ilyenkor a test bizonyos területéről zsírleszívással távolítunk el zsírszövetet és a pénisz bőre alá ezt ültetjük át. Péniszvastagítás esetén eddigi tapasztalatok szerint a helyes technikával átültetett zsír kb. 50-70%-a hosszú időszakra, vagy akár örökre is megmarad az adott területen. Szövetkímélő technikával, precíz leszívással, szűréssel és feldolgozással, majd finom, vékony, szövetkímélő injektáló kanülök segítségével (pl. tulipmedical.com) és biztosítható és érhető el, hogy az átültetett mikrostrukturális sajátzsírszövet minél nagyobb százaléka véglegesen megmaradjon a péniszben. Emellett fontos, hogy precízen a megfelelő rétegebe kerüljenek a sejtek. Az átültetett és beereződött sejtek nem szívódnak fel. Méretük változhat zsírégető folyamatok, fogyás hatására, mely befolyásolja az eredményt.

Sokszor a péniszvastagító eljárásokat hasplasztikával kombinálva végezzük, így a bőr (pl. szeméremdomb) megfeszítésére is mód nyílik, így optikai és akár valódi javulást is elérhetünk a pénisz küső megjelenésében. A feltöltéshez használt saját zsírt leszívhatjuk a has, a derék, a comb vagy a fenék területéről is, alakformálást is elérve ezzel.

Végül, de nem utolsósorban a női méhszájnak nincs beidegzése és valószínüleg nem lehet a hosszal (19-20 cm alatt) összefüggésben partnerei panaszának hátterében. A női orgazmusnál a férfi pénisz vastagságának valóban nagyobb szerepe van, de ez csak egy dolog az anatómiai kompatibilitás kapcsán. A lelki egymásrahangolódás is nagyon fontos egy nő esetében.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.