Pénisz vastagítás eredmények

2016-12-23

Kedves Klinika! Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék pénisz vastagítás, zsír átültetéssel mi a menete, mennyi időt vesz igénybe ? Egy kérdés felmerült bennem hogy az összeget alkalmanként kell érteni vagy benne foglalja a 3x-i kezelést? mert olvastam, hogy egyszeri alkalom nem elegendő legalább 3 alkalom kell mire elérhető a kívánt eredmény. Tisztelettel: András


PMA

Kedves András!

Köszönjük megkeresését. Klinikánkon legtöbb esetben sajátzsír-visszatöltéssel végzünk péniszvastagítást: helyi érzéstelenítésben vagy altatásban.  Ez egy hosszú távú, tartós eredménnyel járó beavatkozás. A zsír-visszatöltést általában a has -, és deréktájról zsírleszívás, majd a zsír feldolgozása, szűrésre és visszatöltésre alkalmassá tétele előzi meg. Nincs szükség 3 kezelésre. Mind a sajátzsírnál, mind a hialuronsavnál egy kezeléssel a legtöbb esetben elérhető a kívánt eredmény.

A műtétről ide kattintva olvashat bővebben.

Lehetőség van hialuronsavval (Macrolane) is a vastagításra, amennyiben Ön nem rendelkezik egyáltalán saját zsírral. (Ez ritkán fordul elő, mert nem kell nagy mennyiség, csak pl. ha nagyon vékony valaki, vagy pl. testépítő és zsíírégetőt használ). Ennek költsége a beinjektált Macrolane mennyiségétől függ. Miután ez az anyag nagyon drága, csak külföldről beszerezhető és az euró miatt változik is a beszerzési ára. További méretnövelés méretnövelés további hialuronsav bevitelével lehetséges. Ezt kb. kétévente ismételni kell.

Klinikákon Pataki doktorral kooperációban urológus szakorvosunk végzi ezeket a beavatkozásokat hosszú távú elégedettséggel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, javaslom, hogy jöjjön el hozzánk egy konzultációra, melynek során minden kérdésére részletes választ kap.

Üdvözlettel:

 

Rita

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.