Permalip, ajakformálás

2015-06-21

Kedves Klinika ! Köszönöm a tájékoztatást . Utánna olvastam a permalipnek, nincs kétségem, affelől hogy szeretném. A számról küldeni fogok még képet de a legkisebb méretet szeretném mert annyira nem vékonyak az ajkaim. külföldön élek ezért nem utazok haza konzultációra, kisműtétről van szó úgyis. Augusztus utolsó előtti hetére szeretném az időpontot, pontosítok csak biztosra szeretnék menni mert nem utazok gyakran. A lip lift kisműtét? miből állna? kérhetnék részleteket?sajnos konzultációra nem tudok hazamenni. várom válaszukat. köszönöm megértésüket. Luca M.


PMA

Kedves Luca!

Amint írtuk a hosszú orralap-ajakpír távolság miatt Önnél elképzelhető, hogy nem érhető el a fotókon megküldött kívánt eredmény önmagában a Permalip implantátummal. Egy implantátum ezt a távolságot tovább nyújthatná és az ajka “leesett” küllemet ölthetne. Elképzelhető, hogy egy ajakemelési beavatkozásra is szüksége lehet (lip-lift). Ez egy egyénre szabott speciális műtét, mellyel az orralap-ajakpír távolságot rövidítjük, ezzel a saját ajakpírjából nagyobb rész látszik, ajka természetesebb, “emeltebb”, teltebb formát kaphat. Kombinálni lehet tartós szilikon ajakimplantátum beültetéssel. (Permalip)

Mindezeket reálisan egy részletes konzultáción lehet plasztikai sebészünkkel értékelni és a legjobb eljárást Önnek megtervezni. Esete bonyolult, ezért kérjük, hogy jöjjön el egy konzultációra. Ellátását sajnos nem tudjuk személyes konzultáció nélkül bevállalni, sőt Pataki doktor kérte az Ön esetében, hogy csak és kizárólag a konzultáció utáni napon kerülhessen sor bármilyen műtéti beavatkozásra az Ön érdekében. (Legyen ideje átgondolni a különböző műtéti megoldásokat és a rizikókat)

További információt tehát egy konzultáción tudnánk adni.

Várjuk szeretettel,

Tisztelettel, üdvözlettel:

 

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.