fbpx

PIP implantátum

2012-06-29

Jo napot Dr ur! PIP implantatumot kaptam 3 evvel ezelott. Az orvosomtol kerdeztem hogy mit ajanl a PIP helyett. Sajnos csak ketto internet oldalt kaptam semmi felvilagositas nelkul. Az On egyik valaszaban megtalaltam amire kivancsi voltam.Nagyon szepen le van irva minden amit tudni kell. Az orvosommal megbeszeltuk telefonon hogy mit szeretnek. Az internet oldali arlistajan fel van tuntetve hogy mennyibe kerul a PIP csere. Nekem sokkal tobbet mondott arban,azzal a magyarazattal hogy en most kulfoldon elek. Felvilagositottam az orvosom hogy ezt a magas arat nem tudom sajnos kifizetni. Azota nem hallottam felole. Ketto kerdesem lenne.. Erdemes lenne orvost valtanom? Ha szivargas van az inplantatumnal,attol meg az implantatum csere megoldhato,vagy varni kell egy kis idot? koszonom elore is valaszat- Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Erika!

Feltétlenül javaslom a panaszmentes PIP implantátumok cseréjét is.

Újabb implantátum behelyezése az implantátum árát és a magánkórházi ellátás díját foglalja magában. Több minőségi implantátum forgalmazó nyújt segítséget PIP implantátum cserék kapcsán.

A PIP implantátumok esetében intézményünk kedvezményt ad, amit a konzultáción meg tudunk beszélni. Jómagam nem helyeztem be PIP implantátumot soha, ám erkölcsi kötelességemnek tartom, hogy a lehetőségekhez képest minden segítséget megadjak a cseréhez.

http://www.drpataki.hu/implantatum-csere

Próbálja a kollégával megbeszélni helyzetét. Amennyiben semmi esetre sem kíván jelenlegi orvosánál maradni, jöjjön el egy konzultációra, és az előző műtéti dokumentációját hozza magával!

Rendelőnk megközelítését az alábbi linken találja:

http://www.drpataki.hu/kapcsolat
Köszönöm megkeresését!

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.