fbpx

Festékes anyajegy eltávolítása

2011-03-12

Tisztelt Doktor Úr! Festékes anyajegy eltávolítással kapcsolatban lenne kérdésem. Külföldön létezik egy olyan krém, amivel ha bekenjük az anyajegyet, egy idő után a szervezet kilöki magából az anyajegyet. Erről hallott már esetleg? Festékes anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, Ön is végez ilyen műtétet? Plasztikai sebész által szeretném eltávolíttatni, hogy szebb heg maradjon. Esetleg tud ajánlani jó plasztikai sebészt, aki szépen dolgozik? Köszönettel: Dóra


PMA

Kedves Dóra !

Nincs olyan krém, amely feloldja az anyajegyeket!Nagy baj lenne, ha lenne, hiszen akkor nem tudnák pl. szövettani vizsgálat alá vetni ezeket az elváltozásokat.

Anyajegyek, fibrómák és kisebb-nagyobb bőrelváltozások eltávolítása végett javaslom, hogy plasztikai sebészhez forduljon ! Sokan fordulnak hozzám is ilyen problémával.
Nyilvánvaló, hogy az képes a legszebb hegekkel eltávolítani az anyajegyeket, aki tanulmányai és gyakorlata során a legtöbbet töltött a szövetkímélő műtéti technikák elsajátításával és azokat a legpontosabban használja. A probléma az, hogy gyakran nem a plasztikai sebész kollégákat keresik fel a páciensek ilyen kicsinek tűnő dolgokkal. Gyakran kezelünk olyanokat, akik elégedetlenek anyajegy levétel utáni hegeikkel, és itt általában nem plasztikai sebész végezte a korábbi műtétet. Ezért tudok bátorítani mindenkit, hogy ne csak a helyreállító és esztétika problémákkal, hanem az anyajegyekkel is plasztikai sebészt keressen fel. A lézer ilyen alkalmazásban általában sokszor többet roncsol, mint a szike.
A kimetszés után minden esetben marad heg. A sebgyógyulás változó lehet, de tegyen meg mindent az optimális sebgyógyulásért.
Összefoglalásképpen a legjobb ha plasztikai sebész által, kimetszéssel távolíttatjuk el az anyajegyeket.
Kialakult hegekkel kapcsolatban ez úgyszintén igaz.

Ha gondolja szívesen segítek !
Írjon emailt, vagy jelentkezzen be a www.drpataki.hu honlapon.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.