Playmate-ek mellmérete

2011-10-16

Egy playmatenek kb mekkora a melle? Hány cc van berakva?És azt 1 lépésből meg lehetcsinálni? Lévai Adrienn pl annak tetszik a melle. Csak nem vagyok sajnos olyan vékony kb 10kgal több vagyok, cmre ugyanayyi vagyok.Akkor nekem kb mekkora kellene körülbelül?


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Először is nem minden Playmate nagyobbíttatta meg a mellét.
A Playboy jelenlegi (október) címlapján (és honlapomon is- link: www.drpataki.hu) szereplő gyönyörű Gregori Dóráról sem lehet pl. megmondani első ránézésre hogy igen, vagy nem.

Ha a Playmate hölgy megnagyobbíttatta mellét, a méretet ” esete válogatja . Más méretű Voksán Virágé, és más Lévai Adrienné.
Esztétikus testük anatómiai tulajdonságai, testmagasság, mellkasszélesség mellett sok egyéb tényező határozza meg azt a méretet, mely egy Playmaten szépnek hat. És természetesen más és más mindenki számára a “szép” megítélése is. Playmateknél nem ritka az 500-as vagy 600-as implantátum sem.

Főként az amerikai Playmatek rendelkeznek az Europaiaknál nagyobb implantátummal. Igen gyakran ezt több lépcsőben lehet csak elérni, a bőr és a szövetek limitált tágulása miatt.

Azt hogy Önnek mekkora “kell”, egy személyes konzultáció során tudnám eldönteni. Nem biztos, hogy számít a plussz tíz kiló.

Kérem informálódjon itt is: http://www.olasztikai.hu/mellnagyobbitas

Egyébként magának is kimérheti egy egyszerű otthoni eljárással. Töltsön meg száraz rizzsel lazán egy kis szövetzsákot, vagy zacskót. Helyezze egy sportmelltaróba.

minden köbcenti rízs = kb. 1 milliliter (ml)

250 ml = 1 méretváltozás (75- 80-85 méreteknél pl. B ből C)
500 ml = 2 méret (B ből D)

Ahhoz, hogy a melltartóban látható méretet a valóságban elérjük a 10-15%-al több rizst tegyen a zsákocskába, főleg, ha izom alá fogjuk helyezni az implantátumot. Például ha 300 cc (köbcenti) rizs szép látványt ad, akkor pl. 330 -345cc implantátumra lesz szükség. A projekció (bimbó magassága a mellkas szintjétől) is kisebb a valóságban, mint a kiméréskor. Az implantátumok valamivel kerekebbek és teltebbnek hatnak, főleg izom alatti pozícióban. Az anatómiai implantátumoknak magasabb a projekciója, mint a kerekeknek.

Bízom benne, hogy a lehető legnagyobb részletességgel válaszolhattam kérdéseire, felvetéseire.

Minden jót!

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.