Polytech implantátum szakadás mellnagyobbítás után

2016-02-13

Tisztelt Dr. Úr ! 2012-ben volt mellplasztikai műtétem. Polytech anatomiai implantátum lett beültetve. Az Mr vizsgálat kimutatta hogy a jobb implantátumban intracapsularis ruptura látható. A beültetést végző orvosom csalodást okozott ezért kérdezem önt: erre is vonatkozik a garancia? más klinikán, akár Önöknél is elvégezhetik a mütétet mint ahol berakták? Válaszát elöre is köszönöm! Mária


PMA

Kedves Mária!

Köszönjük megkeresését. A Polytech implantátum jelenleg az egyik legdrágább és legjobb minőségű implantátumPataki doktor is sokat dolgozik Polytech implantátummal.

Nem volt ilyen probléma, így meglepő, hogy Önnel ilyen történt. Az implantátum szakadásnak számos oka lehet, felmérések szerint ritka ok az anyaghiba / anyagfáradás ilyen frissen behelyezett implantátumoknál.

Megértjük, ha csalódott orvosában, de ez esetben orvosa nem feltétlenül hibás.

Még a legjobb minőségű dolgok között is előfordulhat hiba, de nem véletlen, hogy a Polytech gyár élettartam garanciát vállal, ami azt jelenti, hogy ilyen esetben biztosítják ingyen az új implantátumot és 1000 EUR költségtérítést.

Ha visszamenne orvosához, szinte biztos, hogy soron kívül fogadná és a műtétre is sor kerülne, mert az biztos, hogy a ruptúrálódott implantátumot ki kell cserélni. Ha nincsenek fájdalmai, nincs gyulladás, láz, akkor nem kell a cserének “holnap” (azonnal) megtörténnie, halasztott sürgősséggel végzendő el maximum 1-2 hónapon belül.

Természetesen, ha nem akar visszamenni előző orvosához, mert egyéb más probléma és aspektus is felmerül, mi szívesen fogadjuk egy konzultációra, de jelenleg várólistára tudjuk venni, és egy lemondás esetén tudjuk fogadni.

Várjuk válaszát!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.