Sajátzsír-visszatöltés arcba

2015-05-29

Jó napot kívánok Doktor Úr, érdeklődni szeretnék saját zsírral történő arcfeltöltésről és a doktor úr véleményét szeretném kikérni. Mivel Németországban lakom, igy nem tudok konzultációra eljönni, mert abban reménykedem, hogy ha júliusban otthon vagyok, talán meg tudnám egyből csinaltatni a feltöltést. Én a járomcsont alatti résszel vagyok egyre jobban elégedetlen, ott valahogy elfogyott a zsir, az arcom e része nem volt régen ilyen "lyukas". Ugy értem hogy oldalról egy bizonyos szögből nézve nincs ott már bőr/zsír, szemből annyira nem vészes a helyzet. Szerintem talán a nasilabial vonalnal is egy kicsit lehetne tölteni, hogy az arcom egy kicsit teltebb legyen es talán a kövezkező években sorra következendő buldogszerű csüggése az arc alsó részének igy talán egy kicsit késleltethető. Ön hogy gondolja, milyen eredmény érhető el nálam? Köszönöm szépen a véleményét, ahogy a telefonon a hölgy mondta, csináltam egy pár képet magamról, remélem érzékelni fogja a képek alapján, hogy mi a problémám. Két emailben csatolom a fotókat, mert nem fértek be mind egybe. Szivélyes üdvözlettel: Réka


PMA

Kedves Reka!‎

Pataki doktor megnézte a fotókat, ami alapján a mikrostrukturális sajátzsír visszatöltés javasolt volumen pótlás céljából. Ezt az eljárást még hialuronsavas kezeléssel lehet kiegészíteni.
A sajátzsír visszatöltés arcba ilyen mértékben már altatásban zajlik, amihez általában a has és derék területéről nyerjük a visszatöltéshez szükséges zsírmennyiséget. Ezt majd szűrjük, válogatjuk, és utána kerül visszatöltésre.

Természetesen a konzultáció / vizsgálat során a bőr elaszticitása és a kötőszövet állaga még felülírhatja a fenti javaslatot.

A sajátzsír visszatöltés zsírleszívást igényel, és elkerülendő az egyenetlenséget, kompressziós nadrágot (bugyit) kell hordani hetekig. Ezért is kevésbé javasolt nyár közepén elvégezni az ilyen típusú műtéteket.
Pataki doktor szívesen segít problémáján, de nyárra nem tudja bevállalni! Őszre szívesen felállítok Önnek egy tervezhető terminust.

Csatoltam a sajátzsírvisszatöltésről egy felvilágosító dokumentumot.

Várom szíves visszajelzését!

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.