Sajátzsír-visszatöltés arcba – folytatás

2015-06-01

Kedves Sarolta, először is köszönöm válasz levelét. A hyaluronsavat most is szoktam rakatni a nasiolabialis redőbe, de hát pont azért szeretnék sajat zsir töltetni, hogy az már ne kelljen?! Kérem ezt magyarázza el nekem, hogy ha van zsírfeltöltés, akkor még minek kell hyaluronsav, ami így is úgy is felszívódik? Ezenkívül tudna nekem kérem egy árat mondani? Meg azt is szeretném megkérdezni, miért kell a zsírfeltöltést altatásban végezni???? Ahogy olvastam idáig az interneten, ezt mindig lokalis aneszteziában végzik általában. Nem tartom pozitív dolognak a testet terhelni egy mély altaltással egy ilyen "könnyü" műtethez. Volt mar zsirleszívásom Dämmerschlafban (ezt nem tudom hogy mondjak magyarul- ugymond könnyü alvas, amikor a paciens meg maganal van) és az arc feltöltését is pont hogy úgy képzelem hogy jobb eredmények várhatók , ha még megvan a páciens mimikája és nem elaléltan fekve alszik. Arról már nem is beszélve, hogy az ember bőre alvás közben még jobban lóg. Van rá esély, nem altatásban végezni nálam ezt a műtétet? Arra is meg szeretném kérni, hogy tudna-e nekem egy pár referenciás képet zsirfeltöltesről arcon küldeni? Elöre is köszönöm válaszát, üdvözlettel Reka


PMA

Kedves Reka!

A szem alatti könnyárokba hialuronsavat érdemes tölteni, mert ott a bőr nagyon vékony és a sajátzsír kevésbé kiszámítható. Ezért inkább a hialuron az indikált beavatkozás. A sajátzsír visszaültetés nem számít kis műtétnek. Azt a mennyiséget, ami Önnek kell, azzal a precizitással, nem lehet altatás nélkül végrehajtani.

A berajzolás és tervezés ébren, mimikával történik. A műtét altatásban történhet, mert ezzel tudjuk biztosítani a szakmai maximalizmust az Ön esetében. Sok kanülszúrás szükséges, – ez olyan mint a szobrászat és nyugalomban kell elvégezni. Ma egy 2-3 órás altatás nem megterhelő a szervezetnek, szemben a helyi érzéstelenítésben végzett 2-3 órás beavatkozással. Ráadásul a zsírleszívás is fájhat.
Ha máshol ilyen mennyiséget helyi érzéstelenítésben tesznek, az a Doktor úr szerint hazárdírozás, kiszámíthatatlan és nagy rizikóval jár. Ugyanakkor ez nem is a szakmai maximalizmus, és rosszabb eredmény is várható.

Személyes vizsgálat / konzultáció során, ahogy előző levelemben is írtam a kötőszövetekről és elaszticitásról, akár még egy mini/midi faceliftet is javasolhat Pataki doktor a sajátzsír átültetésen kívül.

Amennyiben Ön egy nagy változást szeretne, úgy csak a fentiekben leírtak alapján oldható meg a problémája, és nagyon szépen. Referencia képeket a konzultáción mutatunk, küldeni nem küldhetünk, főleg arcokat.

A műtét ára klinikánkon teljesen egyénre szabott , ezt a konzultacio soran allapitjuk meg, amennyiben faceliftet is javasol Pataki doktor, úgy a két mutetre kedvezmenyes arat kaphat.

Várom szíves visszajelzését!

Szép napot!

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.