fbpx

Kiújult a sérvem?

2011-02-13

Jó napot. Az lene az én problémám ,hogy 9 éve műtőtek jobb oldali ágyék sérvel háló beűltetés is tőrtént.Azota olyan furcsa idegen érzés mikor hozá érek a bőrőmhőz olyan idegen érzeketlen.4napja fáj a jobb oldali ágyékom vagy inkáb olyan mikor hozá ér valami ruha akkor zavar mintha a bőrőm alat dőrzsőlne valami.kicsivel megvan duzadva mint bal felem de ez már műtét ota olyan ,sztem a vágástól olyan mintha ott vastagabb lenne a zsir erőlkődésre kőhőgésre hasprésre nem érezni semilyen kitűremkedést se.Háziorvosnak is megmutatam ő azt mondta nem ujult ki a sérvem mert semilyen előboltosulásom sincs.Miota érzem kb 20kgmot emeltem párszor és most álandoan nézegetem meg fogdosom h érzek e valami kitűremkedést de semmi.Az lenne a kérdésem .h ez sérv lehet vagy csak meghuzodot?És előfordulhat e háló beűltetésnél, h ujra sérvet kapok?Forduljak e sűrgősen sebészhez?28 éves férfi Válaszát előre is kőszőnőm.


PMA

Kedves Uram!
A leírása alapján inkább a környéken futó idegek irritációja lehet a gond, nem pedig a sérv kiújulása. Remélem ez csak időszakos állapot.
Ha panaszai több, mint egy hétig fennállnak forduljon újra háziorvosához, aki a fennálló állapotra gyógyszert javasol, sérvgyanú esetén sebészetre utalja.
Ha gondolja a rendelésemre is bejelentkezhet és én is szívesen megvizsgálom.

Üdvözli Önt és jobbulást kíván:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.