fbpx

Sötét karikák a szem alatt

2015-11-08

Kedves Doktor úr! Ahogy írtam, nagyon zavarnak a szem alatti karikáim, melyek fáradtá teszik a tekintetem. Küldeném akkor a képe(ke)t. A jobb elbírálás érdekében 2-2 darabot, két régit, és két kevésbé régit (ez évit). A kép kiválasztásánál próbáltam olyat ahol a szem alatti "táskák" jobban látszanak, illetve mint látják a régebbin ez nincs meg. Az idei képek kicsit felülről vannak fényképezve. Ez a "püffedt bőr" hatás szemből még szembetűnőbb. Hasonló, vagy olyan eredményt szeretnék elérni mint a régi képeken. Bár nem említette, de a saját zsírral történő feltöltés nem lenne-e jó a tartósabb hatás miatt? Természetesen lehet nem is arra a kezelésre van szükségem, úgyhogy ez csak kérdés. Illetve a beavatkozás összegéről egy becsült árat ha kérhetnék? Előre is köszönök mindent, és a Doktor Úrnak is! Tisztelettel: Zoltán


PMA

Kedves Zoltán!

Köszönjük a képeket!
Mind a sajátzsír, mind a hialuronsavas kezelés természetes eljárások és alkalmasak arra, hogy a karikákat eltüntessék, halványítsák. Míg az előző eljárás eredménye időben évtizedekig kitarthat, hátránya, hogy ha a megfelelő módszerrel törtéik a sajátzsír visszatöltés, sokkal nagyobb beavatkozás, jóval hosszabb a felépülés és sajnos jelenleg nehezebben jósolható meg a várható végeredmény.

A hialuronsavas feltöltés jó anyagokkal, legalább 12-18 hónapig tartja hatását. Precízebben dozírozható, kisebb beavatkozás. Mindenképp első körben a hialuront javasoljuk, hogy kipróbálja, megtapasztalja a vágyott eredményt. Szinten tartani is lehet az elért eredményt az éves 1 ampulla rátöltéssel.
Valójában a konzultáción tudjuk elmondani Önnek, a vizsgálatot követően, hogy melyik terápiát javasoljuk.

Az árakat a konzultáció után tudjuk pontosítani.

Javasolhatok konzultációs időpontot?

Várom visszajelzését!

Üdvözlettel:

Sarolta

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.