Sport mellnagyobbítás után

2016-09-07

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy mellnagyobbítás után, természetesen a teljes regenerálódást követően lehetséges-e olyan mértékben terhelni a mellizmokat, mint műtét előtt. Tehát lehet-e például rendszeresen, intenzíven sportolni, kosárlabdázni, úszni, falat mászni, hasonló tevékenységeket folytatni, vagy mindig is kímélni kell majd? Azért fordulnék Önhöz ebben a kérdésben, mert már két konzultáción is voltam, és mindkét orvos más választ adott a kérdésemre. Egyikük szerint kímélni kell, másik szerint nyugodtan lehet gyógyulás után mindent csinálni úgy, ahogy azelőtt, aktív életmódot folytatni, stb. Abban reménykedem, hogy Ön tud majd nekem egyértelmű választ adni, hogy lehet-e terhelni, ha nem, akkor miért nem. Köszönettel: Amanda


PMA

Kedves Amanda!

A mellnagyobbítás utáni 6. héttől kezdve fokozatosan vissza lehet térni a korábbi életvitelhez, amibe a sport is beletartozik. Pataki doktor páciensei között fitnesz modellek is vannak, akik a műtétet követően ugyanúgy folytatják a karrierjüket, mint előtte.

Az implantátum megfelelő minősége, formája, textúrája és elhelyezése minden esetben fontos, ám intenzív mozgás esetén különösképpen. Személyes konzultáció során derülhet ki, hogy mi a legoptimálisabb megoldás az Ön számára.

A mellplasztikai beavatkozásokról részletes információt talál a mellplasztika információk oldalunkon.

Üdvözlettel,

 

Alexandra

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész praxismenedzsere

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.