fbpx

Sportolóként mellnagyobbítás és implantátum

2018-03-15

Tisztelt Doktor Úr! Nagyon el vagyok keseredve. Sportoló vagyok. Versenyszerűen fitness versenyeken indulok. Mindig is kis melleim voltak. Amikor az elsö mellimplantátumom került be, egy álmom vált valora. Aztán a sportnak köszönhetöen szétcsúsztak és ki kellett cseréltessem. Nagyobb lett, más márkájú. Nagyon kiméltem, de bárhogy figyeltem is rá, már kezd megint szétcsúszni. Egy vagyont költöttem a két műtétre igy is. És megint nem azt látom amit szeretnék a tükörben. Nagyon elkeseritő, mert egy sportoló is nő, mégsem szép amit látok és nem érzem jol magam a börömben. Mi a megoldás erre? Már a komolyabb sport abbahagyásán is gondolkozom, de ez igy nem maradhat, tarthatatlan állapot. Csak akkor egy részt adok az életemböl ha azt abba hagyom. Mi erre a megoldás? Van erre valami technika? Vagy nekem 3évente ujra kell csináltassam? Nem olyan anyagi helyzetben vagyok sajnos h én ezt megtehessem. Valami megoldás van erre? Mert ez nagyon elkeseritő. Köszönöm. Éva


dr. Pataki Gergely

Kedves Éva!

Köszönjük megkeresését. Noha a szakmai korrektség értelmében látatlanban feltételeznünk kell, hogy a plasztikai sebész kolléga az elvárható legnagyobb gondossággal járt el az Ön műtétjénél, fontos megemlíteni, hogy mind a mellimplantátum behelyezésének módja és technikája, mind pedig annak minősége szerepet játszik az eredmény tartósságában.

Klinikánkon kizárólag prémium minőségű, élettartam-garanciás implantátumokat használunk. Ezeken belül is a poliuretán borítású változat jelenthet megoldást az Ön problémájára, mivel az még jobban képes „kitapadni” a szövetekhez. Lehet, hogy ún. „zsebváltásra” lesz szükség, tehát az új implantátumot az eddigihez képest máshová, pl. izom vagy izomhártya fölé kell helyezni. Sok versenysportoló hölgynél így járunk el, és mindig tökéletes az eredmény.

A prémium kategórián belül gondolkodva a német Polytech gyártó duplagéles 4Two implantátumát szoktuk javasolni az érintetteknek, mert az bizonyult a legjobbnak ilyen esetekben. Ennek azonban magasabb az ára, így a páciensnek nagyobb műtéti költséggel kell számolnia, ha a személyes konzultáció során közösen emellett döntünk.

A mellplasztikai beavatkozásokról a drpataki.hu/mellplasztikainfo oldalon talál további releváns információt.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.