fbpx

Szem alatti ráncok

2015-02-22

Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg külföldön tartózkodom, ezért fordulok Önhöz emailben.,azonban Húsvétra hazautazom. Azt szeretném megtudni, hogy tud-e javasolni megoldást a problémámra. A szemem alatt az arccsontomon, összegyűrődik a bőr azaz vízszintes ráncok keletkeznek, ami zavar. Próbálkoztam orvosi mezoterápiával, de az nem segített sajnos. Gondolom, talán botox lenne a megoldás, vagy van esetleg más javaslata? Mellékelem a fotókat. A szemzúgráncok nem zavarnak, az természetes. Csak a szemem alatt az arcomon lévő vízszintes ráncok, arra keresek megfelelő megoldást. Válaszát várva, Köszönettel:Nikoletta


PMA

Kedves Nikoletta!

Köszönjük megkeresését és a fotókat az arcáról.
Többféle alternatíva létezik, ezeket a személyes konzultáción lehet átbeszélni.

A szem alatti bőrfelesleg kialakulásának az egyik oka a terület alatti kötőszövet és zsírszövet sorvadása, melyet hialuronsavval és sajátzsír visszatöltéssel lehet helyreállítani. Mind a könnyárok, a járomív, mind az arcközép feltöltésére szükség lehet a szem alatti vízszintes ráncok csökkentésére.
Az Ön esetében az alsó szemhéj bőrfeleslege is hozzájárul a ráncok kialakulásához, ezt a bőrfelesleg eltávolításával lehet kezelni, ez egy kis műtétet, egy alsó szemhéjplasztikát jelent.
Kiegészítésképpen botox terápia is javasolt, hiszen a szemkörnyéki kis ráncok dinamikus eredetűek (azaz a szemkörnyéki izmok mozgására merőlegesen jönnek létre) és időszakos gyengítésük az optimális végeredményt és a ráncok regenerációját szolgálja.

Az alábbi linken és a csatolt fájlokban hasznos információkat találsz az érintett témákban:

http://www.drpataki.hu/rancfeltoltes-ranckezeles-rancfelvarras és www.drpataki.hu/szemhejplasztika
Üdvözlettel:

Edit

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.