Végleges szőrtelenítés: van-e ellenjavallat?

2013-12-28

Tisztelt Doktor ur! Nem tudom, hogy az Ön területehez tartozik-e a kerdesem. Szörtelenittetni szeretnem az allamat. Igazabol vizsgalatokkal nem sikerült kideriteni, hogy mi okozhatja a tulzott szörösödest, de evek ota csak rosszabbodik a helyzet. Szeretnem megkerdezni, hogy a lezeres beavatkozas a biztosabb, vagy a villanofenyes (IPL) is jo? Van valami ellenjavallata a kezelesnek? Vernyomascsökkentö (Metroprolol) gyogyszert szedek. Ezenkivül azt is szeretnem megkerdezni, hogy javallott-e a kezeles szoptatas alatt, vagy varnom kell, amig elapad a tejem? Köszönettel: E


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

A terhesség és a szoptatási időszak alatt gyakran fokozott szőrnövekedés figyelhető meg a nők állán. Ennek mértékét genetikai tényezők is befolyásolják.

A szőrtelenítés ilyen esetben esztétikailag javasolt.
Mindenképpen lézeres megoldást javaslok: vagy dióda, vagy alexandrit lézerrel. A tartós szőrtelenítést kínáló eszközök között a lézer a legjobb a tartós szőrtelenítés elérésére, de igen magas áruk miatt ezen a területen a legtöbb helyen az intenzív fényimpulzus (IPL =Intense Pulse Light) elvén működő készülékeket használják (mely nem lézer!! bármennyire is állítják egyes helyeken).
A lézer előnye a megfelelő hatásosság, a megbízhatóság, a kevesebb kezelés és a tartós eredmény.
Mi a végleges szőrtelenítéshez dióda lézert használunk évek óta eredményesen.

Bizonyos testtájékok szőrtelensége manapság már nemcsak a nők, hanem a férfiak körében is egyre növekvő elvárás és fontos részét képezi a higiénikus, esztétikus megjelenésnek.
A szőrtelenítés hagyományos módozatai (borotválás, gyantázás, szőrtelenítő krémek stb.) hatékonyságának rövidsége, eredménytelensége és szövődményei (szőrtüszőgyulladás, szőrnövekedés erősödése) miatt a háttérbe szorultak.

Javaslom, hogy látogasson el honlapomra és keresse a megfelelő beavatkozásokat:

http://www.drpataki.hu/vegleges-szortelenites

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.